baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Легендарний бренд Oakley у «Дім оптики»

post

Oakley- світовий лідер у виробництві окулярів для спортсменів.  За 44 роки роботи компанія зареєструвала 600 патентів на свої винаходи.  Oakley- маски і окуляри для чемпіонів, які ніколи не здаються і удосконалюються кожен день.

Засновник компанії - Джим Джанард - спортсмен мотокроссер, був самобутньою людиною та жадав відкриттів в світі спорту.  Він винайшов унікальний, надміцний матеріал - Unobtanium, який нагадує каучук.  Матеріал не ковзає, не стирається і не рветься, а також здатний вбирати піт.  Спочатку його використовували для ручок газу на мотоциклах, зараз же з нього виготовлені завушники окулярів.  Завдяки Unobtanium, окуляри комфортно прилягають до обличчя і не ковзають.  Технологія HDO, яка застосовується у всіх сонцезахисних окулярах і масках, забезпечує чіткий зір і зменшує стомлюваність очей.

Oakley PRIZM - гордість бренду

Технологія Oakley PRIZM націлена на роботу з певними довжинами хвиль.  Вона максимально точно передає кольори, що підвищує гостроту зору і контрастність, а також збільшує деталізацію.

З технологією Oakley PRIZM Sport можна легко досягти найкращих результатів в будь-якому виді спорту:

 • Гольф.  Oakley Prizm Golf- покращує контрастність і розділяє кольори в умовах перебування на траві.  Завдяки чому спортсмен краще оцінює відстань і прогнозує швидкість м'яча.

 • Велоспорт.  Oakley Prizm Road- забезпечує чіткий зір як при яскравому сонці, так і в тіні.  Допомагає швидко визначити зміну дорожнього покриття, щоб спортсмен вчасно зреагував.

 • Гірський вело-мото спорт.  OakleyPrizmTrain- підсилює червоні і коричневі кольори, завдяки чому спортсмен блискавично помітить коріння, каміння або пісок.

 • Водний спорт (море, океан).  Oakley Prizm Deep Water- відфільтровує відтінки синього, підсилює червоні і зелені, щоб спортсмен простіше орієнтувався на відкритій воді.

 • Риболовля (річки, озера).  Oakley Prizm ShallowWater- спеціально для точної настройки кольору на «дрібної» воді.

 • Мотоспорт.  Oakley Prizm MX- допомагає побачити нерівності дорожнього покриття в умовах сильної забрудненості.  До речі, маски з технологією MX 17 років були кращими серед екіпіровки для кросу.  Також компанія Oakley першими задала тренд друкувати назву бренду на ремінці маски.

 • Зимові види спорту.  Oakley Prizm Snow- унікальна технологія, заснована на десятирічних наукових дослідженнях в області кольору.  Завдяки їй збільшується контрастність зображення і поліпшується видимість.  Революційна технологія Inferno Prizm дозволяє визначити ідеальну температуру, щоб лінзи не запотівали, і при необхідності нагріти її, не відчуваючи при цьому неприємних відчуттів для тіла.

Окуляри Oakley можна легко назвати не тільки якісними, їх не можливо «вбити».  Не дарма з 1987 року компанія поставляє продукцію армії США.  Також професійні спортсмени з усього світу обирають для себе оптику Oakley і досягають запланованих результатів.

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені