baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Кращі прогресивні лінзи

post

Кращі прогресивні лінзи – це, в ідеалі, ті, які виготовлені кращими виробниками спеціально для вас, з урахуванням особливостей саме ваших очей і виписаного для вас рецепта, особливостей анатомії вашого обличчя і посадки обраної вами оправи. Всі ці фактори враховує Індивідуальна прогресивна лінза, наприклад Zeiss Progressive Individual 2 – виробництва світового оптичного лідера – фірми Carl ZEISS.

У сучасному динамічному світі все більше людей потребують індивідуального вирішення їх зорових проблем. Кращі прогресивні лінзи повинні не тільки враховувати анатомічні і фізіологічні особливості користувача окулярів, але також і особливості його занять і дій в повсякденному житті, для того щоб забезпечити комфортний зір в будь-яких ситуаціях.

Наприклад, якщо ви водите машину по кілька годин на день, в індивідуальній лінзі можна замовити розширення «зони для далі», для більшого комфорту за кермом. Ще – для цих цілей була спеціально розроблена лінза ZEISS Progressive DriveSafe Individual, яка крім широкої зони для далі, завдяки технології Luminance Designe, враховує діаметр зіниці в умовах зниженої освітленості, забезпечує краще зір і безпечне водіння вночі і в сутінках. А покриття DuraVision DriveSafe, що наноситься на неї, покращує контрастне сприйняття і захищає від засліплень і засвітів вдень і вночі.

Для тих, хто багато років вважав за краще користуватися контактними лінзами, а з настанням вікової далекозорості не може в них вільно працювати на близьких відстанях, спеціально розроблена лінза ZEISS EnergizeMe Progressive. Це перші окулярні лінзи, розроблені спеціально для користувачів контактних лінз. Вони володіють широкими комфортними полями зору, забезпечують повноцінний бінокулярний зір у всіх зонах. Їх спеціальний дизайн адаптований до зорової поведінки носіїв м'яких контактних лінз пресбіопічного віку. Технологія Digital Inside забезпечує зняття цифрової зорової втоми при роботі з гаджетами на близьких відстанях, а покриття DuraVision Blue Protect захищає очі від шкідливого впливу синього світла, випромінюваного цифровими екранами і штучним освітленням.

Таким чином, в залежності від конкретних потреб і особливостей користувача окулярів, для кожної людини існує своя найкраща прогресивна лінза. Про те, яка підійде саме Вам, дізнайтеся в салонах «Дом оптики», записавшись на прийом до лікаря-офтальмолога на нашому сайті.

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені