baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Магазин сонцезахисних окулярів в Києві

post

З 2002 року мережа «Дом оптики» розвивається і вдосконалюється.  Головна цінність для нас - це наші клієнти і співробітники.  Кожну колекцію окулярів відбирають менеджери салонів, у яких пристойний досвід роботи в оптиці, вони знають модні новинки, а іноді їх передбачають.

Магазин сонцезахисних окулярів у Києві

Купити сонцезахисні окуляри в Києві ви можете в п’яти куточках міста:

 • вул.Антоновича, 123 (ст.м. Палац "Україна")

 «Дом оптики» на Антоновича наш первісток у Києві.  Салону більше чотирьох років і за цей час він встиг полюбитися киянам.  У салоні представлений широкий вибір сонцезахисних окулярів і медичних оправ.  Кожен день працює кваліфікований лікар-офтальмолог та майстер.  А наші усміхнені консультанти допоможуть з вибором і пригостять смачною кавою.

 • вул.Біломорська, 1, ТЦ "Даринок"

ТЦ «Даринок» - один з найбільших торгових центрів сімейного типу, тому ми і обрали це місце для салону «Дом оптики».  У нас ви знайдете товари та послуги для кожного члена сім'ї! Приходячи до нас за сонцезахисними окулярами, ви не тільки отримаєте 100% якість продукту, а й консультацію майстра по посадці окулярів.  А якщо захочете дізнатися гостроту зору, наш досвідчений лікар-офтальмолог його перевірить.

 • вул.Саксаганського, 70/16

Салон на Саксаганського, центральній вулиці Києва, просторий і світлий.  А від сліпучих усмішок наших консультантів захистять тільки сонцезахисні окуляри, які там у великому асортименті.  Салон знаходиться недалеко від ЖД вокзалу, тому гостей міста також запрошуємо до нас на каву, перевірку зору і підбір окулярів.

 • вул.Берковецька, 6Д, ТРЦ "LAVINA MALL"

Любителів «все включено» запрошуємо до нас в ТРЦ «LAVINA MALL».  І це не тому що в цьому торговому центрі можна купити все що потрібно, а тому що в «Дом оптики» є все необхідне.  Колекції сонцезахисних окулярів іменитих дизайнерів, інноваційні бренди і оптичні новинки.  Продавці дадуть кваліфіковану консультацію й допоможуть з вибором.

 • пр. Правди, 47, ТРЦ "Retroville"

Інтер'єр нового салону виконаний в характерному стилі «Дом оптики», в якому легко відчути себе комфортно і затишно як вдома.  Як і у всіх наших салонах, в даному салоні працюють досвідчені продавці-консультанти, які підберуть вам найактуальніші моделі сонцезахисних окулярів, з нових колекцій.

Щомісяця ми поповнюємо асортимент окулярів в наших салонах, тому кожен зможе підібрати свою ідеальну пару.  Діють знижки на постійній основі для іменинників, лікарів і вчителів.  Ми з любов'ю і турботою ставимося до наших пенсіонерам, для них завжди є акційні пропозиції.  У салонах «Дом оптики» представлені контактні лінзи відомих марок, а також засоби по догляду за ними.  А якщо ви погано бачите себе в окулярах, наш лікар підберевам пробні одноденні контактні лінзи, щоб розглянути всю красу.  В асортименті завжди є комплектуючі до окулярів і засоби по догляду за ними.

У столиці улюбленої України ми порівняно недавно, але Київ для нас став рідним.  Сім'я «Дом оптики» родом з Харкова.  У рідному місті у нас шість салонів, які розташовані в центральних районах.  Також «домооптиканців» можна зустріти в Черкасах і Дніпрі.  Зовсім скоро ми порадуємо наших клієнтів з інших міст, але поки залишимо інтригу.

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені