baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Mario Rossi

post

Історія бренду Mario Rossi починається з 2007 року.  Для того, щоб стати відомими в Україні та завоювати довіру покупців, компанії довелося пройти довгий шлях.  Сонцезахисні окуляри від MarioRossi були на моделях UkrainianFashionweek, брали участь в показах LvivFashionWeek, створювали колаборації з марками одягу - все, щоб сьогодні ми говорили про цей універсальний, стильний і доступний кожному бренд.

Виробник Маріо Россі - це кращий варіант для тих, хто вирішив придбати якісні окуляри за невисокою ціною, не «репліку» бренду, а 100% оригінал.  Люди, що піклуються про здоров'я, знають наскільки важливим є захист від сонця для очей і склад оправи для шкіри.  Лінзи в сонцезахисних окулярах Маріо Россі мають повний захист від ультрафіолету, високу абразивостійкість і травмобезпечність.  Тонують лінзи в найприємніші для очей кольори: сірий, коричневий, зелений.  Лінзи можуть бути пофарбовані як повністю, так і градієнтом.  Також в колекції багато окулярів з поляризаційним покриттям.  За рахунок того, що поляризація прибирає відблиски сонця з гладких поверхонь, вона дозволяє безпечно керувати автомобілем і ефективно рибалити.  Для виробництва металевих складових окулярів виробник обирає - монель - сплав нікелю і міді.  Цей матеріал легкий, стійкий до корозії, досить міцний і мало схильний до деформації при високих температурах.  Для того, щоб нікель і мідь не впливали на шкіру, вони захищені гальванічним покриттям.  Пластикові частини окулярів виготовляють з гіпоалергенних матеріалів найпоширенішими методами: литтям, фрезеруванням, за допомогою ультразвукових установок.  Якість готового продукту - в пріоритеті, тому, щоб окуляри потрапили на полицю оптики, вони проходять більше 30 операцій: виробництво, доведення, виправка, відбракування і т.д.

Сонцезахисні окуляри MarioRossi кожен сезон радують покупців різноманітністю форм і кольорів.  У колекціях завжди враховані модні тенденції, актуальні кольори і дизайни.  Про класику також не забувають.  «Крапельки», «раунди», «спорт», «котяче око» або «метелики» - шанувальники бренду завжди знайдуть улюблену форму серед моделей з нової колекції.

MarioRossi можна назвати брендом для всієї родини.  Серед жіночих і чоловічих моделей є підліткові і навіть дитячі.  Колекція настільки велика, що враховує стилі кожного: класичний, спортивний, кежуал і інші.  Тому приходити за покупками потрібно всією ріднею!

Мережа «Дім оптики» з повагою ставиться до бренду MarioRossi.  Він заслужив не тільки нашу довіру, а й наших клієнтів.  У кожному салоні Києва, Харкова, Дніпра чи Черкас ви зустрінете цю марку.  Нашому сайті також представлені оправи і сонцезахисні окуляри MarioRossi, у широкому асортименті.  В комплекті  до кожної моделі йде фірмовий футляр і серветка з логотипом бренду.

Обирайте окуляри на нашому сайті або приходьте в салони «Дім оптики», щоб переконатися у високій якості, стильному дизайні і універсальності окулярів від MarioRossi.  Завжди раді бачити!

 «Дім оптики» - давайте дружити домами!

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені