baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Модні сонцезахисні окуляри 2018

post

Половина 2018 року позаду, літо в самому розпалі і передбачати моду на сонцезахисні окуляри не потрібно, вона навколо нас.  Всі модники вже в трендових моделях.  Якщо ви ще без окулярів, або хочете поповнити запас модних аксесуарів, то приходьте в «Дом оптики».  Ми знаємо що зараз актуально і допоможемо з вибором.

Вузькі сонцезахисні окуляри

Стиль 90-х зараз на піку популярності, а вузька форма окулярів є його невід'ємною частиною.  Вузькі сонцезахисні окуляри є в колекціях як fashion-брендів, так і в мас-маркеті.  Спочатку цей тренд ввела марка, яка орієнтується на вуличний стиль.  Зараз вибір окулярів у вузькій оправі настільки різноманітний, що вони відмінно доповнять будь-який образ.  Форми вузьких оклярів різноманітні.  Жіночні «лисички» Guess 7565 зроблять образ своєї власниці грайливим і загадковим.  Овальна форма окулярівRay-Ban 3547 підійде до стилю casual, а яскравий колір лінз виділить їх володаря із загальної маси.  Модники знають, що актуально носити такі окуляри трохи приспущеними вниз, дивлячись поверх окулярів.  Звичайно, це надає певний шик образу, але не варто забувати, що основне завдання сонцезахисних окулярів захистити очі від УФ випромінювання.

Геометричні форми сонцезахисних окулярів

Геометричні форми окуляріву цьому сезоні різноманітні як ніколи.  Не втратили лідерство круглі окуляри.  У 2018 «кругляші» представлені від дуже дрібних, до таких, що приховують половину обличчя.  Прихильникам streetstyle відмінно підійдуть Ray-Ban 3447, ці акуратні круглі окуляри представлені в салонах «Дом оптики» у різних кольорах.  Якщо ви любите яскраві і великі окуляри, то Bolon 6037 однозначно підійдуть, сама Хейлі Болдуін, американська супермодель і телеведуча, не встояла перед красою цієї марки окулярів.

Квадратні і прямокутні окуляри також популярні.  Особливістю в 2018-му році стало те, що кути у таких окулярів видозмінюються.  Вони можуть бути скошені, наприклад, як в RB 3556N або RB 3548N.  Або бути розширені, нагадуючи форму «метелик».  Дуже добре виглядає цей варіант в окулярах BolonBL8038 В62, які представлені в яскравому золоті, які набирають популярності.  А в моделі ItaliaIndependent 0255.009.000 додана металева перегородка зверху окулярів, яка також зараз в тренді.

Оверсайз в сонцезахисних окулярах

В одязі популярний стиль оверсайз, в сонцезахисних окулярах теж.  В одязі - вільний крій, а в оптиці - великі окуляри в масивній оправі.  Такі окуляри виглядають трохи завеликими для людини.  Рамка окулярів оверсайз досить велика і виходить за краї обличчя.  А якщо окуляри будуть «приправлені» інноваційним матеріалом, як в ItaliaIndependent 0092V.071, ви не залишитеся непоміченим.

Краплеподібна форма сонцезахисних окулярів

 «Крапельки» або «авіатори» популярні знову, хоча, важко пригадати час, коли вони були не популярні.  Тут все просто, необхідно визначиться який спосіб ви хочете отримати.  Якщо до душі яскравий стиль і увага оточуючих, то BolonBL7006 для вас.  Любителям спокійних образів підійде класичний BolonBL7022.

Окуляри стали невід'ємною частиною гардеробу людей, які стежать за модними тенденціями або хочуть їх створювати.  Модні сонцезахисні окуляри 2018 року в «Дом оптики» - це різноманітність моделей, за допомогою яких ви зможете показати свою індивідуальність і підкреслити стиль.

Якщо ви хочете придбати стильні сонцезахисні окуляри, то двері салонів «Дом оптики» у Києві, Харкові, Дніпрі та Черкасах завжди відкриті для вас.

Для отримання відповідей на питання, що вас цікавлять,зв'яжіться будь-яким зручним для вас способом із представниками «Дом оптики»!

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені