baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Види чоловічих сонцезахисних окулярів

post

 

Сонцезахисні окуляри - один з кращих аксесуарів для чоловіка.  З першої секунди він показує оточуючим стиль і внутрішню харизму власника.

Обираючи чоловічі сонцезахисні окуляри важливо орієнтуватися не тільки на тип обличчя, а й на спосіб життя, функціональність і стиль.  Тільки тоді вони стануть невід'ємним продовженням свого володаря.

Створюємо індивідуальний стиль з чоловічими сонцезахисними окулярами

Покази всесвітньо відомих брендів не обходяться без цього важливого аксесуара.  Сонцезахисні окуляри доповнюють образ, і роблять його яскравим і завершеним.  Класичний, кежуал, мілітарі, спортивний - хоч би яким був стиль чоловіка, сучасна мода пропонує безліч варіантів.

Класичний стиль.  Класика актуальна завжди - так говорять багато стилістів, і ми погодимося.  Ідеально підібраний костюм, відпрасована сорочка, краватка, фірмові годинники і якісне взуття - що ще може доповнити образ?  Звичайно, першокласні окуляри.  Італійський бренд Baldinini відмінно підійде.  Цей модний будинок відомий високою якістю і неперевершеним стилем не тільки взуття, а й всієї продукції.  Сонцезахисні окуляри Baldinini завжди виконані в одному дусі з колекцією взуття.  Тому такий дует гармонійно впишеться в класичний образ.

Спортивний стиль.  Напевно, гардероб жодного чоловіка не обходиться без спортивного стилю.  Зручність - його головна риса.  Окуляри повинні бути такими ж: легкими, зручними, звичайно, міцними.  Австрійський бренд Silhouette, окуляри якого виконані зі сплаву титану, мають вагу до семи грам і високий запас міцності.  Вони не тільки комфортні, але і не падають з обличчя при різких рухах.

Стиль кежуал.  Самий різноплановий і популярний стиль - це кежуал.  Він може включати в себе трохи з класичного або спортивного, але його невід'ємна складова - зручність, практичність, універсальність.  Знаменитий бренд Ray-Ban відмінно підійде для стилю кежуал.  В окулярах цієї марки можна побачити як знаменитість, так і простого перехожого.  Сонцезахисні окуляри Ray-Banтакі ж універсальні, як і цей стиль.  У них можна піти на побачення, ділову зустріч або просто на прогулянку.

Стиль мілітарі.  Стиль, який свого часу ввели в моду військові.  Куртка-парка, грубі черевики, штани з накладними кишенями і сонцезахисні окуляри «авіатори» - чоловік в стилі мілітарі.  «Авіатори» можна зустріти практично у кожного виробника.  Вони не виходять з моди вже багато років.  «Крапельки», як їх ще називають можна знайти як серед більш дорогих, всесвітньо відомих брендів, так і серед демократичних марок, таких як EnniMarco.

У кожного стилю є свої шанувальники.  Головне, щоб він відображав внутрішній настрій чоловіка, а сонцезахисні окуляри виконували свою головну функцію - захищали очі від сонця.

У салонах «Дом оптики» можна купити чоловічі сонцезахисні окуляри під будь-який образ.  Усі вони мають 100% захист від ультрафіолету і є оригіналами.  У кожному салоні мережі представлений широкий асортимент, який поповнюється мінімум раз на місяць.  Чекаємо вас у Києві, Харкові, Дніпрі та Черкасах.

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені