baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

М'які гідрофільні контактні лінзи

post

Корекція зору м'якими контактними лінзами досить поширена. Лінзи не тільки дозволяють чітко бачити без обмеження поля зору, але і вести активний спосіб життя.

Як роблять м'які контактні лінзи:

Поширений метод виготовлення – змішаний: одну поверхню лінзи виготовляють методом відцентрового формування, а другу, задню, – методом точіння. Відцентрове формування полягає в тому, що рідкий матеріал для лінз обертається при великій швидкості і з часом твердіє в потрібну форму. Після йде метод точіння: вже затверділий мономер обробляє різець на спеціальному верстаті з комп'ютерним управлінням. Після, поверхню лінзи полірують, очищають, перевіряють якість і стерилізують.

Кожна лінза має свої параметри: діоптрійність, діаметр і базову кривизну. На відміну, наприклад, від жорстких, м'які контактні лінзи мають більший діаметр: від 13,8 мм до 14,5 мм, що дозволяє покрити більшу частину рогівки і бути не відчутною для очей. Діаметр, базову кривизну і діоптрію підбирає лікар-офтальмолог при первинному візиті в оптику.

З чого роблять м'які контактні лінзи:

Існує дві великі групи:

Такі лінзи більшою мірою складаються з води: до 78%. Чим її більше, тим лінза м'якше і менш відчутна оку. Гідрогелеві лінзи, в порівнянні з силікон-гідрогелевими гірше пропускаю кисень, тому в таких лінзах повинен бути обмежений режим носіння. У день їх краще носити не більше восьми годин, а сон – заборонений.

Такі лінзи і м'які, і добре пропускають кисень. Завдяки тому, що лінза «дихає» в ній можна ходити весь день. В особливих ситуаціях в таких лінзах можна спати, а в повсякденному житті необхідно знімати на ніч.

Сучасні м'які контактні лінзи володіють такими перевагами: добре пропускають кисень, менше пересихають за комп'ютером, захищають очі від ультрафіолету. Тому такий спосіб корекції стає популярнішим з кожним роком.

Де підібрати м'які контактні лінзи:

У мережі «Дом оптики» в кожному місті: Дніпро, Черкаси, Київ, Харків діє акція – «Мої перші контактні лінзи – Acuvue». Акційна пропозиція включає в себе перевірку зору, навчання носінню і догляду, дві лінзи від компанії Джонсон і Джонсон в подарунок.

М'які контактні лінзи можна підібрати в Дніпрі, в двох затишних салонах  «Дом оптики», які розташовані в центрі міста:

  • пр. Дмитра Яворницького, 46
  • вул. Короленка, 2-К, ТРЦ " GRAND PLAZA»

Запишіться на прийом до лікаря-офтальмолога прямо зараз. Заповнюйте вкладку «Запис до лікаря» і спробуйте сучасний, комфортний і зручний спосіб корекції зору – м'якими контактними лінзами. Чекаємо вас в «Дом оптики».

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені