baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

На що слід звернути увагу при виборі прогресивних лінз для окулярів?

post

Прогресивні лінзи для окулярів – це «мультифокальні» лінзи, що мають кілька оптичних центрів і дозволяють комфортно бачити на різних відстанях (вдалину, поблизу, для читання) з настанням «вікової далекозорості».

За рахунок поступового збільшення рефракції лінзи зверху-вниз, в одних і тих же окулярах можна комфортно водити машину, працювати за монітором комп'ютера і читати з цифрових пристроїв.

При цьому потрібно враховувати, що існують різні дизайни прогресивних лінз для окулярів. Це пов'язано і з особливостями конкретного рецепта, і з обраної оправою, і, найголовніше – з найбільш затребуваними зоровими завданнями.

Прогресив стандартного дизайну навряд чи забезпечить повний комфорт для всіх видів діяльності, але при звичайному (нескладному) рецепті і ідеальної посадки оправи це будуть цілком зручні окуляри «для життя», що виключають постійне чергування окулярів для дальньої і близької відстані.

Тому, вибираючи прогресивні лінзи, потрібно враховувати різні їх можливості в залежності від дизайну. Якщо обрана вами оправа має особливості посадки або форми, що відходять від стандарту, потрібно вибирати напівіндивідуальні або індивідуальні лінзи. Вони ж дозволять істотно «розширити» зону для далі якщо потрібно часте тривале водіння в окулярах, або зону для середніх відстаней – якщо кілька годин в день клієнт проводить за монітором.

З усіма цими нюансами пов'язана адаптація до прогресивних окулярів, комфорт при подальшому використанні і задоволення при носінні.

Важливе значення при виборі прогресивних лінз для окулярів мають вимірювання антропометричних даних особи і параметрів оправи. Вони задають певні характеристики, з урахуванням яких буде встановлюватися і виготовлятися лінза. У салонах «Дом оптики» всі подібні вимірювання проводяться на I-Terminal терміналі фірми Carl ZEISS.

Тобто, для правильного вибору лінз в рамках певного бюджету, необхідно враховувати кілька факторів:

  • відповідність рецепта (ступінь короткозорості, далекозорості, наявність астигматизму) передбачуваному дизайну лінз,
  • правильність підібраної оправи (розміри і технічні параметри, що забезпечують ідеальну посадку на обличчі)
  • і точність вимірювань, що задають параметри прогресивної лінзи.

При відповідному підході і професійній участі досвідчених фахівців, нові щасливі можливості в таких окулярах гарантовані.

Запишіться на прийом до лікаря-офтальмолога онлайн на нашому сайті або за телефоном (067) 977 60 59. Дізнайтеся, який дизайн прогресивних лінз підійде саме вам, щоб добре бачити на три різних відстані.

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені