baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Спостереження за пацієнтами

post

У кабінетах корекції зору «Дім оптики» ведеться постійне динамічне спостереження за станом зору наших пацієнтів. Цьому сприяє електронна картотека клієнтів, де на кожного оформлена окрема сторінка. В електронній карті фіксуються всі відвідування клієнтом оптики, здійснені покупки, а також зберігаються дані перевірки зору та оглядів.

Спостереження за пацієнтом в кабінеті контактної корекції здійснює лікар-офтальмолог або оптометрист. Регулярно проходить смс розсилка для постійних клієнтів з нагадуванням про термін планової заміни лінз і запрошенням на плановий контрольний огляд. Рекомендується перевіряти зір один раз на рік навіть при відсутності скарг. В ході планової перевірки робиться рефрактометрія (комп'ютерна діагностика зору) і визначення поточної корекції за допомогою пробного набору лінз. Так само при необхідності проводиться огляд переднього відрізка ока (рогівка, коньюнктива, кришталик) на біомікроскопі (щілинний лампі). Якщо виявляються істотні відмінності з попереднім рецептом на окуляри або лінзи, ми рекомендуємо замінити їх відповідно до зміни зору. Наші пацієнти мають право на один безкоштовний огляд протягом року. Це дозволяє уникнути різних ускладнень, зорової втоми, погіршення зору через неправильну корекцію.

Спостереження за станом очей пацієнтів, які користуються контактними лінзами, бажано проводити два рази на рік (при відсутності скарг). Так як тривале носіння лінз, порушення режиму носіння і догляду за лінзами необережними пацієнтами можуть привести до змін в стані рогівки і слизової ока, а також можливих інфекційних ускладнень, спостереження в кабінеті включає огляди з призначенням лікування.

Динамічне спостереження за пацієнтом і його зором проводиться в «Дім оптики» протягом вже більше десяти років, і на кожному етапі ми готові запропонувати нові сучасні якісні засоби корекції зору (сферичні, астигматичні, мультифокальні окулярні та контактні лінзи і засоби по догляду за ними).

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

М'які контактні лінзи — сучасний і безпечний спосіб корекції. Вони зручні для активних людей, спортсменів, тих, хто змушений носити захисну маску або просто не хоче приховувати обличчя за оп...

Читати докладніше

Глаукома — це хронічне судинне захворювання. При ньому атрофуються зорові нерви. Вони з часом не відновляться. Хвороба протікає за високого внутрішньоочного тиску, але буває і за нормального. На...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені