baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Наша діяльність

post

У кожної людини рано чи пізно виникає момент зустрічі з оптикою. У кого-то він викликаний бажанням прикрасити обличчя ефектним аксесуаром – сонцезахисними окулярами і, одночасно, захистити очі від ультрафіолетового випромінювання. Хтось хоче краще бачити в різних ситуаціях – за комп'ютером, за кермом, під час читання, під час відпочинку і роботи. Для кого-то оптична корекція зору – єдиний спосіб чітко бачити. У кожної людини свій шлях в оптику зі своїми емоціями і очікуваннями. Ми намагаємося зробити так, щоб цей самий момент зустрічі з оптикою став якомога більш корисним і приємним.

«Дім оптики» — це мережа магазинів, що пропонує повний набір оптичних послуг, починаючи від вирішення питань корекції зору, а також модними рішеннями в сфері сонцезахисної оптики і закінчуючи надійним гарантійним сервісом. Це підбір і продаж контактних лінз, а також виготовлення окулярів будь-якої складності з використанням лінз відомих компаній, серед яких — Carl Zeiss Vision, Tokai, Divel Italia, Essilor International, Hoya Corporation, Seiko Optical Products. У деяких салонах є спеціально обладнані майстерні, завдяки чому можлива оперативна вставка лінз в оправи, ремонт окулярів і їх післяпродажне обслуговування.

«Дім оптики» — це лікарі-офтальмологи і оптометриста високого професійного рівня. Вони регулярно беруть участь в практичних семінарах, що проводяться провідними фахівцями оптичних марок, а значить, готові запропонувати клієнтам кращі варіанти окулярів і контактних лінз відповідно до їх індивідуальних запитів.

Ми прагнемо до створення такого магазину оптики, де поєднуються постійний якісний ріст в області асортименту, рівень продажів і сервісу з підтриманням емоційної зв'язку з нашими клієнтами і партнерами. В основі нашої ідеології лежать етичні принципи і загальнолюдські цінності: відповідальність, дружелюбність, сімейність.

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені