baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Наша історія

post

«Дом оптики» почав свою історію 7 березня 2002р. під ім'ям «Еврооптика». Тоді було відкрито 5 невеликих відділів продажу окулярів в торгових центрах, потім стали салонами, в яких вже був представлений повний спектр оптичних послуг, що включає перевірку зору, підбір оправ, оптичних і контактних лінз, а також були відкриті майстерні, де здійснювалася збірка готових очок, їх ремонт і гарантійне обслуговування.

У 2007 році компанія здійснила ребрендинг. ставши «Домом оптики», вона вирішила змінити свою маркетингову політику, звернувшись до своїх клієнтів з пропозицією: «Давайте дружити домами!». Ми самі відчуваємо відчуття дому, в якому об'єднуються такі близькі і зрозумілі всім речі, як комфорт, безпеку, захист і турбота. І дуже хочемо, щоб ті ж відчуття відчував наш кожен клієнт.

Ми розвивалися і обживали вже в новій якості «дома»: з кожним роком зростали – був відкритий салон в Черкасах, нові салони в Харкові – на вул.Пушкінській, 42, пр.Гагаріна, 181 в ТРЦ «Sun Mall», вул.Полтавський Шлях, 140-А. У нашу сім'ю приходили нові співробітники (і навіть поверталися старі), наповнюючи життя компанії новими ідеями. 2016 рік ознаменувався для нашої мережі великим досягненням – відкриттям салону «Дом оптики» в Києві на вул.Антоновича, 123. Не в наших правилах зупинятися на досягнутому! Вже через рік в Києві відкрилися салони «Дом оптики» на вул.Саксаганського, 70/16 і вул.Попудренка, 65 (ТРК «Базар на Лісовій»). 

Ринок оптики не стоїть на місці –він динамічно розвивається: з'являються нові продукти і застосовуються передові технології. У 2007 році два салони мережі «Дом Оптики» були обладнані приладом Relaxed Vision Terminal від ZEISS, що дозволяє з високим рівнем точності виробляти вставку лінз в оправи. Нова концепція очкової корекції зору за допомогою цього приладу носить назву «relax vision». Вона передбачає високу якість виготовлення окулярів, що  забезпечує «відпочинок» очей.

На даний момент салони «Дом оптики» оснащені сучасним обладнанням. В тому числі, офтальмологічними кріслами в кабінетах лікаря, в яких клієнти можуть з комфортом перевірити зір. У 2016 році ми освоїли новий напрямок - ортокератологіі. Салон у Чекасах був переобладнаний для підбору нічних лінз. Тепер ми по-праву можемо сказати, що надаємо всі види неопераційних методів корекції зору.

2022 року мережа «Дом оптики» стала «Дім оптики». 24 лютого розпочалася нова історія України. Цього ж дня розпочалась і нова глава «Дім оптики». Ми змінили назву, слоган, логотип, взяли з собою лише необхідне — досвід та знання, і пішли вперед. Ми падали та вставали, помилялися та робили висновки, відпочивали та продовжували роботу, і все заради того, щоб кожен українець побачив своє майбутнє.

Наразі працює 6 салонів за адресами: 

  • Київ, вул. Велика Васильківська, 114
  • Дніпр, пр. Дмитра Яворницького, 46
  • Черкаси, вул. Хрещатик, 200
  • Харків, пр. Незалежності, 17
  • Харків, вул. Університетська, 31
  • Харків, вул. Григорія Сковороди, 42 (колишня Пушкінська)

Понад 25 років ми розвиваємося, оновлюємося, дізнаємося про більш сучасні способи корекції зору. Але є те, що за 25 років залишилося незмінним — цінності: чесність, відповідальність, порядність. Це стовпи, на яких тримається наша робота та стосунки з клієнтами.

Наша історія – це шлях вдосконалення своєї справи, це прагнення створення не просто магазинів з продажу окулярів, а, скоріше, місця, де кожен клієнт може отримати максимально якісну послугу в області оптики.

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені