baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Наші досягнення

post

Звичайно, як і будь-якої компанії, нам приємно отримувати відзнаки в своєму професійному середовищі. Але  головним досягненням ми вважаємо вдячність своїх клієнтів. Ми вдячні їм за вибір нашої компанії — вибір на користь якісного продукту і професійного сервісу. В основі нашої роботи лежить  тверде переконання в тому,  що будь-які проблеми, пов'язані з опіческой і контактної корекцією зору, сучасний оптичний салон може вирішити найкращим чином в індивідуальному порядку. Ми пишаємося кожним нашим клієнтом за високу культуру ставлення до оптиці і сподіваємося на довгу дружбу!

А тепер, кілька фактів про наші досягнення в галузі:

Уже в 2005 році «Дом Оптики» (тоді ще «Еврооптика») переміг у щорічному конкурсі «Найбільший партнер північного регіону», організатором якого виступала IMMI OPTIC Distribution.

У 2007 році компанія провела ребрендинг і разом з новим ім'ям «Дом Оптики» поставила більш серйозні завдання щодо філософії і загального стилю, залишивши лише найголовніше – турботу і глибоку повагу до клієнта. Після здійснення ребрендингу змінилася і стратегія просування торгової марки на ринку України. В 2009 році «Дом оптики» провів комплексну рекламну кампанію в підтримку імені бренду, де використовував слоган «Давайте дружити домами…».

У 2007 році два салони мережі «Дом Оптики» були обладнані приладом Relaxed Vision Terminal від світового оптичного лідера CARL ZEISS. Він дозволяє з високим рівнем точності виробляти вставку лінз в оправи. Нова концепція очкової корекції зору за допомогою цього приладу – «relax vision»: висока якість очок забезпечує «відпочинок» очей.

У листопаді 2008 року на престижній 7-ий спеціалізованій виставці «Салон оптики. Україна 2008» компанія отримала диплом конкурсу «Оптичне визнання» у номінації «Краща оптика східного регіону».

У 2009 році на щорічному харківському конкурсі «Fashion Премія», компанія «Дом Оптики» перемогла в номінації «Fasion Glasses» як мережа салонів, що володіє найстильнішою колекцією сонцезахисних окулярів в Харкові.

7 березня 2012 року «Дом оптики» відсвяткував 10-річний ювілей роботи компанії.

У 2012 році консультантам мережі презентована нова форма, дизайн якої був розроблений і втілений відомим харківським дизайнером Костянтином Пономарьовим. Костянтин також подбав про те, щоб у «Дома оптики» з'явився свій талісман — плюшевий ведмедик — символ будинку, тепла і затишку.

У серпні 2013 року салон «Дом Оптики» на вул.Пушкінській, 42 був обладнаний приладом Relaxed Vision Terminal від світового оптичного лідера CARL ZEISS.

У грудня 2013 ми отримали премію «Luxury»  за активну участь в модному житті Харкова.

За версією компанії "OPTIC DIAS" - офіційного дистриб'ютора лінз ZEISS в Україні, мережа "Дом оптики" є лідером по підбору та продажу складних рецептурних лінз ZEISS в Україні.

28 травня 2016р. відкрився перший салон «Дом оптики» в Києві за адресою вул.Антоновича, 123 (переїхали за адресою вул. Велика Васильківська, 114).

У 2016 році ми освоїли новий напрямок - ортокератологіі. Два салону (пр.Незалежності, 17 і вул.Крещатик, 200) були переобладнані для підбору нічних лінз, а лікарі пройшли відповідну підготовку. Тепер ми по-праву можемо сказати, що надаємо всі види неопераційних методів корекції зору.

7 лютого 2017 "Дом оптики" презентував нову колекцію італійських очок Baldinini в показі одягу торгової марки Marchi, який проходив в рамках Ювілейній 40-й Ukrainian Fashion Week!

У 2017 році "Дом оптики" відсвяткував своє 15-річчя! Ця подія ознаменувалося відкриттям двох салонів в Києві: на вул.Саксаганського, 70/16 (наразі зачинено) і вул.Попудренка, 65 (ТРК «Базар на Лісовій») (наразі зачинено). А також новим ремонтом в салоні на вул.Університетській, 31.

Усі салони «Дом оптики» оснащені сучасним обладнанням. В тому числі, сучасними кріслами в кабінетах лікаря, в яких клієнти можуть з комфортом перевірити зір.

2018 рік - відкриття двох салонів "Дом оптики" в м.Дніпро.

2019 рік - відкриття першого кабінету апаратного лікування зору в Харкові на вул.Пушкінській, 42.

2021 рік - переїзд салону у Дніпрі на іншу локацію.

2022 рік - відкриття салону у Києві за адресою вул. Велика Васильківська, 114.

2022 рік - ребрендінг мережі з "Дом оптики" на "Дім оптики".

В даний час «Дім оптики» продовжує політику вдосконалення сервісу і асортименту.

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені