baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Нічні лінзи для відновлення зору

post

Нічні лінзи для відновлення зору – ОК-лінзи, або ортокератологія – це спосіб корекції зору, при якому після нічного сну в жорсткій газопроникній лінзі відновлюється 100-відсотковий зір і зберігається на весь наступний день. Ефект дії лінзи зворотній, тобто через 24-72 години зір повертається до початкового варіанту. Тому важливо не забувати надягати лінзи щоночі, особливо якщо переслідується мета зупинити прогресування короткозорості.

Нічні лінзи ідеально підходять тим, хто втомився від окулярів і денних контактних лінз, або має протипоказання для їх носіння (сухість очей, алергія, професійні обмеження – робота в задимлених приміщеннях, з аерозолями, в умовах запиленості) і побоюється робити лазерну корекцію.

За даними сучасних досліджень, ортокератологія є найпрогресивнішим методом контролю короткозорості – в порівнянні з іншими способами корекції, при носінні нічних лінз розвиваються резерви акомодації, йде спазм і короткозорість не зростає.

Ефект відновлення зору нічними лінзами обумовлений дозованим впливом, яке вони надають на поверхневі шари рогівки ока. Завдяки певній складній формі внутрішньої поверхні лінзи, вона з часом змінює профіль рогівки і її оптичні властивості. Вплив робиться суворо дозованим в кожному конкретному випадку, змінюючи оптику ока на певну величину і поміщаючи оптичний фокус на сітківку. Як наслідок – людина бачить 100 відсотків до тих пір, поки форма рогівки не відновиться до вихідної.

Одна пара нічних лінз підбирається на рік. Щоб домогтися стійкого зору, потрібно відвідати кабінет лікаря кілька разів – спочатку на первинному прийомі, коли визначається ступінь порушення зору і приміряються лінзи. Потім на наступний ранок після сну в них, щоб оцінити правильність і ефективність впливу. Наступний візит планують через тиждень, потім через місяць. Протягом першого місяця при недостатньому ефекті лінзи можуть замінюватися за параметрами. Після остаточного підбору призначається диспансерне спостереження з візитами кожні 3 місяці, під час яких контролюють зір пацієнта і очищають лінзи спеціальними засобами.

Високо газопроникний матеріал лінзи забезпечує таке ж пропускання кисню до рогівки, як і без лінзи. Дотримання правил догляду за лінзами і виконання всіх рекомендацій лікаря гарантують безпеку в плані можливих інфекційних ускладнень.

Гарний зір на 24 години, свобода, радість і комфорт у вашому житті гарантовані з нічними лінзами!

Щоб записатися на підбір нічних контактних лінз, відвідайте салон «Дом оптики» в Харкові на пр. Незалежності,17 і в Черкасах на вул. Хрещатик, 200 або запишіться на прийом через онлайн формуна нашому сайті. Запис на підбір нічних лінз обов'язкова.

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені