baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Нічні лінзи: відгуки лікарів

post

Відгуки про ортокератологічні лінзи говорять про те, що це найпрогресивніший спосіб корекції зору. Застосування жорсткої газопроникної лінзи під час сну протягом ночі (мінімум 8 годин) сприяє зміні оптичної системи ока таким чином, що змінюється його заломлююча сила і здатність до акомодації (фокусування) — і з'являється можливість добре бачити протягом дня без окулярів і контактних лінз.

Цей ефект досягається за рахунок дозованого впливу на верхні шари епітелію рогівки ока. Нічні лінзи – це лінзи зі зворотною геометрією, тому на слізну плівку діють позитивні і негативні сили, і рогівка змінює свою форму відповідно до цього впливу. Дія лінзи розраховується суворо індивідуально, з урахуванням заданих параметрів кожного ока.

Ортокератологічні лінзи, за відгуками лікарів, дійсно гальмують розвиток короткозорості у дітей і підлітків в 80 відсотках випадків.

Ефект їх дії є оборотним, і якщо не надягати лінзи протягом 2-3 діб — гострота зору повертається до вихідної. У разі стабілізації короткозорості за допомогою нічних лінз в подальшому можна виконати лазерну корекцію зору.

Відгуки пацієнтів, що використовують ортокератологию, говорять про легкість і безпеку цього методу корекції зору. При дотриманні всіх рекомендацій і грамотному догляді за лінзами, ризик будь-яких ускладнень зведений до мінімуму. Тим більше, що лінзи використовуються при закритих повіках і не контактують із забруднюючими факторами навколишнього середовища. Завдяки цьому, носіння нічних лінз не протипоказано будівельникам, перукарям, кухарям, плавцям (на відміну від м'яких лінз денного носіння). Висока киснепроникність ОК лінз (більше 100 Дк/т) виключає гіпоксію (кисневе голодування) рогівки при їх застосуванні, і показники нічного набряку рогівки при використанні цих лінз відповідають такому без лінз. (У нормі – нічний набряк рогівки без лінз при закритих лінзах-до 4%).

Таким чином, відгуки про ортокератологічні лінзи говорять про безпеку, комфорт, терапевтичний ефект цього методу корекції, при дотриманні всіх необхідних правил і рекомендацій.

Хочете дізнатися більше про ортокератологічні лінзи? Запишіться на консультацію лікаря-офтальмолога або підбір нічних лінз за телефоном 0509858654 або через форму онлайн запису на нашому сайті.

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені