baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Нічні лінзи – відгуки лікарів

post

Відгуки про ортокератологічні лінзи в даний час говорять про те, що це найнадійніший і прогресивний спосіб корекції зору. Застосування такої жорсткої газопроникної лінзи під час сну (мінімум 8 годин) – сприяє зміні оптичної системи ока. Змінюється форма рогівки, її заломлююча здатність, і система акомодації (фокусування) ока в цілому – і з'являється можливість добре бачити протягом дня без додаткової допомоги.

Ефект досягається за рахунок незначного заданого впливу на самі верхні шари епітелію рогівки. Ортокератологічні лінзи – це лінзи зі зворотною геометрією, тому на слізну плівку діють позитивні і негативні сили. Внаслідок цього рогівка змінює свою форму відповідно до напрямку і сили дії внутрішньої поверхні лінзи. Параметри лінз розраховується суворо індивідуально, з урахуванням результатів вимірювань кожного ока.

За відгуками лікарів, заснованим на офіційних міжнародних даних, ортокератологічні лінзи припиняють розвиток короткозорості у дітей і підлітків майже в 80 відсотках випадків.

Ефект від нічних лінз є оборотним, і якщо не надягати їх протягом 2-3 діб – зір повертається до початкового варіанту.

Відгуки пацієнтів, які використовують нічні лінзи, говорять про легкість і безпеку цього способу корекції. Ризик інфекційних і будь-яких інших ускладнень зведений до мінімуму при відповідальному догляді за лінзами і дотриманні рекомендацій лікаря. Нічні лінзи використовуються тільки при закритих повіках, і не контактують із забруднюючими факторами навколишнього середовища. Тому ортокератологія не протипоказана будівельникам, кухарям, перукарям і плавцям. В силу специфічних умов вони не мають можливість користуватися денними лінзами. ОК лінзи мають високу киснепроникність-більше 100 Дк/т, що виключає кисневе голодування рогівки. Показники нічного набряку рогівки при використанні цих лінз відповідають мінімальному фізіологічному показнику, який в нормі – без лінз при закритих очах становить до 4%. За відгуками, багато пацієнтів, таким чином, стабілізувавши короткозорість за допомогою нічних лінз, надалі успішно зробили лазерну корекцію зору.

Відгуки про ортокератологічні лінзи в більшості своїй підтверджують безпеку, комфорт, лікувальний ефект цього способу корекції зору. Звичайно, не варто забувати про дотримання всіх необхідних рекомендацій і правил.

Щоб записатися на підбір нічних контактних лінз, відвідайте салон «Дім оптики» в Черкасах на вул. Хрещатик, 200 або запишіться на прийом через онлайн форму на нашому сайті. Запис на підбір нічних лінз обов'язкова.

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені