baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Новинка компанії Zeiss – оптичні лінзи Zeiss Digital Lenses – перша специфічна відповідь на вимоги сучасного життя!

post

Новинка компанії ZEISS – оптичні лінзи Zeiss Digital Lenses – стала не просто першою специфічною відповіддю на вимоги сучасного життя, ці лінзи дуже комфортні для носіння протягом усього дня!

Сьогодні дуже складно уявити наше життя без різних цифрових пристроїв. Для спілкування зі світом в повсякденному житті ми використовуємо смартфони та планшети, комп'ютери на роботі і вдома. Кожний з таких пристроїв вносить зміни в наше життя, роблячи її легше. Однак ті, хто ними користується, змушені значно частіше, ніж зазвичай, перефокусувати зір від близької відстані до дальньої. До того ж, текст на моніторах мобільних пристроїв менш чіткий і вимагає більшої напруги при читанні, а відстань між очима і монітором або екраном зазвичай менше, ніж традиційна відстань для читання. В результаті у користувачів мобільних пристроїв, і особливо у людей старше 30 років, постійно напружений циліарний м'яз ока. Цей м'яз компенсує втрату природної еластичності кришталика ока за рахунок почастішання скорочень, що веде до втоми і надмірної напруги очей, до головного болю, до розмитого зору на ближньому і середньому відстанях, до сухості очей і до болів в області шиї і плечового пояса.

Цифрові лінзи Zeiss (Zeiss Digital Lenses) здатні вирішити перераховані проблеми і у тих, хто вже користувався однофокальними лінзами, і у тих, хто вперше відчув таку потребу. Оптимізована оптична поверхня лінз Zeiss Digital скорочує напругу очей і полегшує фокусування зору в групі 30-40-річних користувачів. Завдяки низькій силі аддидації – від 0,5 до 1,25 дптр – і широкій зоні зору для близі лінзи Zeiss Digital допомагають зберігати природну поведінку пацієнтів з емметропічною рефракцією і користувачів однофокальних лінз.

Всі лінзи Zeiss Digital виробляються за технологією вільної форми (Free Form) відповідно до індивідуальних особливостей пацієнта. Це стало можливим завдяки оптимізованому дизайну поверхні лінзи і передовим методам зведення до мінімуму аберації. Можливість застосування різноманітних матеріалів з широким вибором показника заломлення робить лінзи прийнятними практично для будь-якого користувача.

Запитайте про новинку у консультанта салонів «Дім оптики» або запишіться до офтальмолога для підбору лінз.

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені