baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Новинка від Silhouette: лінзи для корекції зору

post

Кажуть, що талановита людина талановита у всьому. Теж саме можна сказати про бренди. Австрійський бренд Silhouette відомий у всьому світі, як виробник найлегших оправ, у яких літають у космос. А тепер він виробляє оптичні лінзи!

Команда «Дім оптики» прослухала семінар про новинку від офіційного представника бренду в Україні — компанії Оптик Діас. Ми вражені та натхненні майбутньою роботою. Вже сьогодні у вас є можливість поліпшити зір за допомогою 100% окулярів Silhouette: оправа + лінзи.

При купівлі нової оправи Silhouette і лінз, окуляри будуть зібрані на заводі в м.Лінці (Австрія). Якщо у вас вже є оправа бренду, то в неї також можна замінити лінзи. Для цього ми відправимо на завод номер вашого Silhouette і після отримання лінз в Україні, майстер «Дім оптики» збере окуляри.

Оптичні лінзи Silhouette — це:

  • максимальна легкість
  • ідеальний зір аж до самого краю
  • надтонкі лінзи для більшості рецептів
  • можливість вибрати з 400 форм і п'яти тонувань
  • спеціальний дизайн і покриття для комфортної роботи в приміщенні, під час водіння або довгого перебування на вулиці

Silhouette — це індивідуальний підхід до окулярів, де кожна пара унікальна і є шедевром сама по собі.

Запрошуємо в салони «Дім оптики» для знайомства з новинкою. Чекаємо на вас у Києві за адресою вул. Велика Васильківська, 114.

Записуйтесь на перевірку зору для підбору оптичних лінз Silhouette.

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Сьогодні ми зрозуміли, чому менеджери в «Дім оптики» так люблять свою роботу. Вони першими дізнаються про тренди в окулярах, бачать колекції відомих брендів і навіть усі їх приміряють. Рад...

Читати докладніше

Шукаємо в команду в Харкові продавця-консультанта. Місце роботи: Харків, вул. Університетська, 31 Графік роботи: ПН-СБ 10:00-18:00 НД - вихідний Що ми пропонуємо: Гідну заробітну плату Додат...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені