baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Новинка в асортименті оптичних лінз «Дом оптики» - японські лінзи Tokai

post

Одна з переваг компанії «Дім  оптики» - відповідальність, з якою ми підходимо до вибору товарів. Для нас важливо, щоб продукт, пропонований клієнтам, був якісним. Тому серед наших партнерів тільки відомі виробники, що зарекомендували себе в світі оптики.

Із задоволенням представляємо новинку в нашому асортименті оптичних лінзи - японські лінзи Tokai. Компанія розпочала роботу більше 80-ти років тому і відома в світі. Вона є третім виробником за обсягами продажів в Японії. Всі заводи Tokai мають міжнародну сертифікацію, і поставляють свій продукт в США, Азії і Європи. Всі оптичні лінзи виробляються з високоякісних матеріалів на сучасному обладнанні, поєднуючи в собі передові технології і багаторічний досвід. Відмінною рисою від інших виробників є те, що лінзи компанія виробляє за технологією FreeForm- поточечное виготовлення - це робить носіння окулярів більш комфортним. 

Щоб зрозуміти унікальність TOKAI, розглянемо 3 ключові чинники, які необхідні, щоб гарантувати якість зору:

Матеріали.TOKAI - продовжує лідирувати в розробці новітніх матеріалів для виробництва тонких, легких і стійких до появи подряпин лінз. Якщо необхідного матеріалу не існує, то TOKAI береться за його створення. TOKAI є не просто виробником кінцевого продукту, він веде розробки матеріалів з перших етапів. Завдяки постійному вдосконаленню технологій, TOKAI представила світу ультратонку лінзу в індексі 1,76 і унікальний мономер LUTINA, доступний в будь-яких індексах.

Покриття. Головне завдання покриттів - контроль пропускання світла і зменшення дратівливих відблисків. У лінзах для окулярів, покриття наносяться на зовнішню і внутрішню поверхні лінзи, часом їх кількість, товщина і розташування відрізняються і виконують різні функції, забезпечуючи простоту в догляді, довговічність і чіткість картинки.

Дизайн. Дизайн линзы определяет то, как они будут функционировать. Пользователю необходимо видеть вдаль? Вблизи? или и то и другое? Современные технологии TOKAI в области точности обработки и индивидуализации являются неотъемлемой частью дизайна очковых линз. Чтобы обеспечить превосходное зрение, дизайн линзы адаптируется к оправе и лицу пользователя с помощью оптимизации.

Компанія Tokai- один з новаторів у виробництві лінз. У своєму портфелі вона має лінзи різного дизайну і досконалі покриття. Звернемо вашу увагу на:

Tokai LUTINA - оптичні лінзи для постійного носіння. Особливо рекомендовані дітям і літнім людям, тому що зберігають лютеїн, необхідний для високої гостроти зору і уповільнює «старання» очей. Також LUTINA рекомендовані всім, хто багато часу проводить за моніторами комп'ютерів, телефонами, телевізорами і під Ledлампамі, тому що ці лінзи блокують небезпечний діапазон синього світла. У комплексі на них наноситься SPSпокритіе, в яке входять просвітлюючі, зміцнюючі, грязе- і водовідштовхувальні шари. На це покриття компанія Tokaiдаёт 2-х річну гарантію. Лінзи Lutina прозорі, але в залежності від освітлення може здаватися, що вони змінюють свій колір - від холодного зеленого до прозорого.

Tokai 1.76 AS - найтонші полімерні лінзи, виготовлені і запатентовані компанією. На них варто звернути увагу людям з високими рефракції. Лінзи з таким показником заломлення, встановлені в окуляри, зроблю їх легкими і естетично привабливими. Також вони мають захист від УФ-випромінювання 400 нм і найвищу прозорість - 99%.

Tokai Night Drive - створені для водіння в темний час доби. Це медичний світлофільтр високого рівня спеціалізації. Забезпечує комфорт і безпеку за рахунок зниження засліплення зустрічних фар. Усуває відблиски від світлодіодних і ксенонових фар. В окулярах з Tokai Night Drive досягається висока контрастність і глибина зору вночі, ввечері. При замовленні можливо вказати колір підсвічування панелі приладів - лінза буде боротися зі світлом панелі. Також, для більш точного виготовлення, додатково вказуються: стать водія, зростання, лівша чи правша, тип автомобіля. Презентуючи лінзи на оптичної виставці, компанія Tokaiпровела експеримент: відвідувачам дали окуляри для водіння з жовтою лінзою і окуляри з лінзою NightDrive. Всім запропонували вийти на вулицю ввечері і подивитися через жовті окуляри на зустрічне світло фар від двох фур - люди стали бачити чіткіше обриси фур. Те ж саме запропонували зробити в окулярах з лінзою Tokai Night Drive - і крім обрисів фур, відвідувачі побачили між ними силует людини.

У лінійці Tokai багато оптичних лінз, які заслуговують на увагу. Більше інформації можна отримати в будь-якому салоні «Дім оптики». Чекаємо Вас!

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені