baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Нові кольорові лінзи в «Дом оптики»

post

Існує теорія, що до настання льодовикового періоду, у всіх людей були карі очі, а після, в результаті мутації, з'явилися і інші кольори. Не станемо стверджувати, що так і було, але те що існує різноманітність кольорів і відтінків райдужки – однозначно добре.

Стати володарем блакитних або зелених очей в наш час не проблема. Досить прийти в оптику і замовити кольорові лінзи. У салонах «Дом оптики» великий вибір, але з'явилася новинка, яка заслуговує окремої розповіді.

Кольорові контактні лінзи SILICOS в «Дом оптики»

Кольорові контактні лінзи SILICOS – це силікон-гідрогелієві лінзи. Цей матеріал відмінно пропускає кисень і на відміну від гідрогелю дозволяє носити лінзи більше восьми годин в день. Але перед сном, як і інші лінзи, їх необхідно знімати.

SILICОS представлений в трьох кольорах: в спокусливому Blue, чарівному Green і космічному Aqua. Відмінною особливістю цих лінз є те, що вони змінюють навіть темний колір очей.

Кольорові контактні лінзи SILICOS мають термін носіння один місяць і широку діоптрійну сітку. Ті, хто раніше носив кольорові лінзи, могли стикатися з тим, що за їх рецептом не було лінз. Це пов'язано з тим, що крок в діоптріях був 0,5, але з SILICOS ви отримаєте лінзи в точності зі своїм рецептом. Крок діоптрій йде через 0,25. Також, лінзи можуть бути з нульовою рефракцією - для людей зі стовідсотковим зором.

Лінзи SILICOS можна придбати як поштучно, так і упаковкою з двох штук.

Якщо ви хотіли щось змінити в житті, спробуйте почати з кольору очей. Приходьте в «Дом оптики» і спробуйте новинку SILICOS від компанії Vision Optic Group

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені