baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Одноденні лінзи для чутливих очей

post

Здоров'я очей вимагає постійної уваги, а чутливі очі потребують ще й особливого догляду. Корекція зору контактними лінзами має ряд плюсів:

  • широкий огляд, який не обмежує рамка окулярів;
  • можливість вести активний спосіб життя;
  • непомітність на обличчі.

Не дивно, що контактні лінзи так популярні сьогодні. Однак, чутливим очам підійдуть далеко не всі варіанти. Найчастіше відповідний виробник підбирається методом декількох спроб. Однозначно можна сказати, що вибирати варто тільки з одноденних лінз.

Одноденні лінзи для чутливих очей краще, так як не накопичують в собі білкові відкладення очей, які можуть викликати алергію або роздратування. Для одноденок не потрібен очищуючий розчин, який також може викликати почервоніння.

З терміном носіння зрозуміло. Тепер варто вибрати матеріал лінзи і виробника. На сьогодні, кращий матеріал, який пропускає кисень і досить зволожений, – це силікон-гідрогель. Силікон-гідрогелієві одноденні лінзи «дихають» і не перешкоджають надходженню достатньої кількості кисню до рогівки очей.

Виділимо два виробники одноденних лінз для чутливих очей:

1. Компанія Johnson&Johnson і 1-Day Acuvue Oasys with HydraLuxe. Ці лінзи завдяки унікальній технології Hudraluxe схожі за складом зі сльозою. Ця технологія настільки природна для ока, що має мало шансів викликати роздратування. Лінзи добре зволожені, тому менше пересихають при роботі за комп'ютером або телефоном. Також всі лінзи Acuvuve мають захист від ультрафіолету, що стане особливим бонусом не тільки для чутливих очей. У мережі «Дом оптики» на постійній основі діє акція, за якою будь-хто може спробувати дві лінзи безкоштовно і переконатися в комфорті і безпеці лінз акувью.

2. Компанія Alcon і Dailies Total 1. Лінзи виготовлені зі спеціального матеріалу-Delefilcon A, який утримує вологу всередині лінзи і максимально пропускає кисень. Це дозволяє носити лінзу і не відчувати сухість аж до 14-16 годин на день.

Купити одноденні лінзи для чутливих очей можна в будь-якому салоні «Дом оптики» або замовити відразу на нашому сайті. Діє доставка по всій Україні.

Доповненням по догляду за чутливими очима можуть стати зволожуючі краплі. Вибрати відповідні допоможуть фахівці «Дом оптики».

Наші салони розташовані в центральних районах Києві, Харкова, Дніпра та Черкас. Чекаємо вас!

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені