baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Офісні лінзи – зручно на середніх і близьких відстанях. Частина 1

post

Вам за 40 років, але ви молоді, енергійні, професійно діяльні, і хочете зберегти здоров'я своїх очей. При цьому вам потрібна допомога окулярів для читання, при роботі за комп'ютером, а також при спілкуванні з колегами. Або — ви знаходитесь вдома, і вам необхідно прочитати рецепт якоїсь страви, готувати їжу і дивитися телевізор, — тобто в будь-якій ситуації, коли є зорові навантаження на відстані від 30 см до 4 метрів — необхідно звернутися в оптику за окулярами з лінзами офісного дизайну.

Лінзи офісного дизайну дають можливість користувачеві окулярами також комфортно читати, писати, працювати з документами, як і в окулярах для читання, але при цьому дані лінзи «розвантажують» очі і дозволяють добре бачити і далі навколо себе (комп'ютер, співрозмовника, колег).

Окуляри з лінзами офісного дизайну є найбільш фізіологічними для очей, вони як би «пригальмовують» зростання «вікової далекозорості». З'являється шанс користуватися одними окулярами довше, що додатково економить грошові кошти. Ці окуляри прикрасять свого господаря, тому що оточуючі не зрозуміють, що він носить окуляри саме для читання (нормальна посадка оправи, не на «кінчику носа», немає необхідності знімати окуляри, щоб перевести погляд на комп'ютер або співрозмовника) і т. д.

У вас тепер є вибір – користуватися звичними «однофокальними» лінзами для близі, або спробувати принципово новий підхід до проблеми корекції вікового зору, який реально може змінити ваше життя і подарувати незрівняний комфорт вашим очам при роботі на різних робочих відстанях протягом тривалого часу в одних окулярах.

Лінзи офісного дизайну призначені для читання і роботи на середніх відстанях, в межах робочого кабінету, і в них немає зони для далі (на відміну від прогресивних лінз, призначених для постійного носіння).

Вони рекомендуються так само, як і звичайні однофокальні лінзи — для роботи на близьких відстанях. Але при цьому «охоплюють» «робочу зону» не тільки в 30-40 см, але і від 1.5 до 2 м.

Незважаючи на універсальність і комфортність цих лінз, все ж таки, є обмеження в їх використанні. Група можливого ризику, чиї очікування можуть виправдатися в неповній мірі, це:

Міопи ( короткозорі), які звикли користуватися окулярами для далі при роботі за комп'ютером, тобто в режимі гіперкорекції (занадто сильної корекції). При користуванні офісними лінзами їм буде не вистачати звичної гостроти зору на середніх відстанях.

Пресбіопи (люди з «віковою далекозорістю»), які користуються окулярами для близі з недостатньою оптичною силою і пристосувалися працювати в них і в середніх зонах, нарівні з близькістю (наприклад, необхідна корекція для близі +2.00, а окуляри використовують +1.50, працюючи в них і з документами і за комп'ютером).

Однак, практика показує, що найголовнішим моментом в успішному звикання до будь-яких окулярів, в тому числі і з лінзами офісного дизайну, є позитивна мотивація користувача, його бажання зберегти здоров'я і молодість своїх очей.

Читати продовження статті Частина 2

Підібрати офісні лінзи для окулярів можна у нашого лікаря-офтальмолога.

 

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені