baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Оптичні лінзи, які збережуть здоров'я очей – Tokai LUTINA – чекають вас у салонах «Дім оптики»

post

Оптичний світ постійно вдосконалюється: з'являються нові дизайни оптичних лінз, матеріали та покриття. Мережа «Дом оптики» стежить за новинками і поповнює асортимент продуктами, які здатні вирішити, як можна більше зорових потреб наших клієнтів. Із задоволенням представляємо – унікальний мономер LUTINA – розробка японської компанії Tokai.

Оптичні лінзи LUTINA забезпечують природний захист очей від «синього світла», випромінюваного моніторами комп'ютерів, телефонів, Led лампами. Окуляри з Tokai LUTINA допомагають зберегти лютеїн, необхідний для високої гостроти зору і запобігаючий розвитку очних хвороб.

Як працюють оптичні лінз Tokai LUTINA:

В очах, а точніше в кришталику і макуле, знаходиться такий пігмент як лютеїн. Він має антиоксидантні властивості і фільтрує «синє світло». Також лютеїн запобігає віковiй дегенерації макули та іншім захворюванням очей. Люди не можуть природним чином поповнювати запаси лютеїну, тому вживають в їжу зелені і жовті овочі.

Часта робота за екранами електронних пристроїв, а саме шкiдливе світло в діапазоні 400 - 420 нанометрів, пригнічує виробництво активного кисню і знижує рівень лютеїну в очах. Окуляри з лінзами LUTINA поглинають світло в зазначеному діапазоні, тим самим зберігаючи лютеїн в макулi, необхідний для здоров'я.

Переваги оптичних лінз Tokai LUTINA:

• Зберігають лютеїн, що забезпечує здоров'я очей
• Захищають очі від шкідливого «синього світла»
• Запобігають передчасному старінню очей
• Знижують ризик розвитку очних хвороб
• Знімають втому очей
• Усувають безсоння, викликане надлишком «синього світла»

Кому рекомендовані окуляри з оптичними лінзами Tokai LUTINA:

Окуляри з оптичними лінзами Tokai LUTINA рекомендовані всім та підходять для постійного носіння. Однак, особливу увагу слід звернути на них тим, хто:

• Тривалий час працює за екранами компьютерiв і зі смартфонами
• Тривалий час перебуває на відкритому повітрі (лінзи захищають від УФ-випромінювання)
• Тривалий час знаходиться в офісному приміщенні або в приміщенні з люмінесцентними лампами
• Літнім людям та дітям

Оптичні лінзи Tokai LUTINA мають просвітлюючі, посиленi абразивостійкi та жиро-водовідштовхувальні покриття. Лінза доступна у всіх індексах.

Подбайте про здоров'я очей разом з «Дім оптики» і оптичними лінзами Tokai LUTINA. Власникам дисконтів «Дім оптики» знижка на лінзи 10%. Чекаємо Вас!

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені