baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Ортокератологічні лінзи

post

Ортокератологічні або «нічні» лінзи – це жорсткі лінзи з газопроникного матеріалу, які надягають на очі перед сном і за 8 годин вони змінюють профіль і заломлюючу силу рогівки таким чином, щоб на ранок і протягом усього наступного дня пацієнт володів стовідсотковим зором. Одна пара лінз підбирається на рік.

Ці лінзи мають зворотній ефект, тому важливо не забувати надягати їх щоночі. В іншому випадку початковий зір відновлюється за 24-72 години, в залежності від ступеня короткозорості або далекозорості.

Це ідеальний спосіб корекції зору для тих, хто не хоче користуватися окулярами постійно і кому протипоказані м'які контактні лінзи в силу різних причин (професійна діяльність – будівельники, плавці, перукарі, кухарі).

Головною безперечною перевагою ортокератологічних лінз є те, що це єдиний спосіб корекції короткозорості, при якому сповільнюється її прогресування і стабілізується зір. У дітей і підлітків в період активного росту організму, поряд з підвищеними зоровими навантаженнями відбувається збільшення передньозаднього розміру ока, через що ступінь короткозорості зростає. Застосування нічних лінз сприяє розвитку акомодації (м'язових резервів) ока. Це доведено досвідом, завдяки багаторічному спостереженню за користувачами лінз.

Купити ортокератологічні лінзи можна в салонах «Дом оптики», де ведуть прийом кваліфіковані офтальмологи, які пройшли спеціальну підготовку. Записавшись на прийом по телефону або онлайн, можна отримати первинну консультацію. Вона включає повну діагностику зору і виявлення протипоказань для нічної корекції.

Підбір лінз відбувається в кілька етапів. Примірка лінз, контроль вранці після сну в лінзах, контроль через тиждень і через місяць. Потім кожні три місяці потрібно бути на прийом для перевірки зору і очищення лінз.

Щоб купити ортокератологічні лінзи, відвідайте салон «Дім оптики» в Черкасах на вул. Хрещатик, 200 або запишіться на прийом через онлайн форму на нашому сайті. Запис на підбір нічних лінз обов'язкова.

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені