baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Особливості мультифокальних лінз

post

Носити контактні лінзи можна в будь-якому віці, головне – підібрати правильний дизайн. Після 40 років необхідні мультифокальні контактні лінзи. Це пов'язано з тим, що звичайний дизайн, з однаковою діоптрією по всій поверхні, не може забезпечити чіткий зір на різній відстані: даль, близь, середня відстань. А мультифокальні лінзи для очей сконструйовані таким чином, що поєднують в собі кілька оптичних сил. Тому ідеально підходять для корекції пресбіопії – вікових змін зору.

  • Дизайн мультифокальних контактних лінз:

Існують різні оптичні дизайни мультифокальних контактних лінз, але частіше використовується – асферичний. Його суть в тому, що діоптрія плавно змінюється від центру до периферії. Центральна зона забезпечує корекцію для далі. Це найбільша ділянка, тому що дивлячись вдалину наша зіниця розширюється. Далі від центру йде зона проміжних дистанцій, а ближче до краю зона на ближню відстань. Дивлячись на предмети, розташовані поруч, зіниця звужується, тому всіх полей досить для чіткого зору. Знаходити потрібну зону очей може самостійно, автоматично. Тому що, коли ми дивимося прямо, то потрапляємо в центральну зону на дальню відстань, а нахиливши голову в частину ближньої відстані.

  • Мультифокальні лінзи протипоказання:

Основні протипоказання – це небажання навчатися носінню лінз, не дотримання всіх правил експлуатації і відсутність терпіння в період адаптації до дизайну. Контактні лінзи вимагають певної дисципліни: чисті руки перед використанням, зняття перед сном, своєчасна заміна. Максимальний термін носіння мультифокальних лінз – один місяць. Тому, щоб виключити будь-які ускладнення для очей, їх необхідно вчасно міняти.

Існують медичні протипоказання: підвивих кришталика, запалення очей, глаукома, високий кут косоокості (більше 15 градусів).

Як і будь-які контактні лінзи, мультифокальні не можна носити при простудних або алергічних захворюваннях очей.

  • Де купити мультифокальні контактні лінзи:

Незважаючи на сучасні розробки в дизайні мультифокальних лінз, користувач все одно повинен враховувати, що до них потрібна адаптація. Комфорт при носінні також залежить від правильності підбору і фахівця, але як би добре не була обрана лінза, до неї необхідно звикнути. Лікарі-офтальмологи «Дім оптики» постійно займаються корекцією зору за допомогою мультифокальних лінз. Систематично відвідують навчальні тренінги та семінари, тому у них є достатньо досвіду і знань в цьому питанні. Запрошуємо на консультацію, запишіться на прийом прямо зараз, натиснувши на вкладку «Запис до лікаря». І вже зовсім скоро ви побачите, як світ заграв по-новому – яскравими, чіткими фарбами.

Всім, хто вже підібрав мультифокальні лінзи, пропонуємо ознайомитися з асортиментом ««Дім оптики», і купити контактні лінзи на нашому сайті. Або відвідати зручний по розташуванню салон в Києві, Харкові, Дніпрі або Черкасах.

Чекаємо в «Дім оптики»!

«Дім оптики» – давайте дружити будинками!

 

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені