baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Від чого залежить ціна на прогресивні лінзи?

post

Ціна на прогресивні лінзи для окулярів варіює в залежності від:

  • їх виробника,
  • від дизайну (стандартний, напівіндивідуальний або індивідуальний),
  • товщини лінзи (звичайна або високоіндексна витончена лінза),
  • від наявності на них спеціалізованих покриттів.

Наприклад, якщо розглядати найкращу індивідуальну лінзу фірми Carl ZEISS, що виготовляється на заводі в Німеччині – вона буде коштувати 350 євро за одиницю зі звичайним багатошаровим покриттям і зі звичайною товщиною. Витончена індивідуальна лінза (рекомендується при великих діоптріях) буде коштувати вже від 400 євро, а фотохромний її варіант – ще дорожче. Лінзи індивідуального дизайну рекомендуються при складних рецептах, нестандартних оправах, особливості посадки їх на обличчі.

При особливій оправі, але вже більш стандартному рецепті, відмінний зір на різних відстанях забезпечать напівіндивідуальні лінзи-Superb від Carl ZEISS. Ціна на такі прогресивні лінзи варіює від 300 до 385 євро, так само в залежності від коефіцієнта заломлення (товщини) і виду покриттів.

Прогресивні лінзи стандартного дизайну – Classic – замовляють як правило при нескладному, симетричному рецепті і правильно посадженої, ідеальної за параметрами оправі. У таких лінзах буде досить прийнятний зір на різних відстанях, але вибрати перевагу в розмірах зон для різних зорових завдань вже неможливо. Ціна на прогресивні лінзи Zeiss стандартного дизайну приблизно 150-260 євро за штуку.

У той же час, існують лінзи більш економної цінової категорії – Synchrony (by ZEISS).

Це лінзи «дочірнього» підприємства, які випускаються під контролем якості. У них так само представлена вся лінійка дизайнів – від стандартного до індивідуального, при цьому ціновий діапазон коливається в середньому від 83 до 228 євро за лінзу.

Відгуки про прогресивні лінзи для окулярів, як правило, залежать від правильності обраного дизайну лінзи. Крім різних точних розрахунків, необхідних для правильної розмітки і установки лінзи, вирішальне значення в задоволені своїми окулярами для клієнта має якраз обраний дизайн. Якщо це водій, у якого складне порушення зору з високим або різним ступенем на обох очах, то потрібно визнати необхідність замовлення індивідуальної (або напівіндивідуальної) лінзи, в якій можна буде збільшити поле зору в зоні для далі, при цьому «прибравши» всі можливі периферичні спотворення і максимально «синхронізувавши» зір. Стандартний прогресив навряд чи забезпечить повний комфорт і безпеку в такій ситуації. У той же час, якщо людині з незначним порушенням рефракції і пресбіопією потрібні окуляри «для життя» – без високих вимог до конкретного роду завдань – він буде повністю задоволений своїми звичайними, стандартними прогресивними лінзами.

Окрема історія – користувачі цифрових пристроїв, для яких розроблений прогресив від Carl ZEISS з дизайном Digital, що дозволяє найбільш комфортно працювати на близьких (дуже близьких – телефон) і середніх відстанях. Додатковим бонусом є покриття BlueProtect, що захищає очі від шкідливого впливу короткохвильового синього випромінювання.

Таким чином, ми бачимо, що ціна на прогресивні лінзи залежить від безлічі факторів. Підбір прогресивних лінз для окулярів вимагає тільки індивідуального підходу, а також професійної допомоги фахівців – консультантів і лікарів-офтальмологів, що володіють багаторічним досвідом і спеціальними навичками в підборі складних рецептурних лінз.

Запишіться на прийом до лікаря-офтальмолога онлайн. Дізнайтеся, які прогресивні лінзи підійдуть саме вам.

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені