baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Від чого залежить ціна на прогресивні окуляри?

post

Ціна на прогресивні окуляри залежить від декількох факторів.

По-перше, має значення виробник – корейські лінзи коштують на порядок дешевше німецьких марочних. По-друге – дизайн лінзи. По-третє – додатково нанесене на лінзу спеціалізоване покриття.

Вартість прогресивних окулярів з індивідуальними лінзами фірми ZEISS (350 євро за одиницю зі звичайною товщиною і стандартним багатошаровим покриттям) буде вище ніж з лінзами стандартного дизайну того ж виробника (Classic - від 150 євро за одиницю). Витончений варіант індивідуальної лінзи (при великих діоптріях) коштує вже від 400 євро, якщо він ще й фотохромний – ще дорожче.

Лінзи індивідуального дизайну рекомендують при нестандартній посадці оправи, при складному рецепті (великі діоптрії, астигматика, асиметрія межзіничної відстані).

Так само в індивідуальних лінзах можна за бажанням замовити розширення параметрів зони для далі (для водіїв) або середньої зони (для користувачів комп'ютера). Стандартні прогресиви є універсальними окулярами «для життя» при невеликих діоптріях, симетричному рецепті і ідеальної за параметрами посадки оправі.

Прогресивні окуляри недорого можна замовити з лінзами фірми Synchrony (by ZEISS). Це підприємство випускає сучасні прогресивні лінзи різних дизайнів під контролем якості ZEISS. Їх ціновий діапазон коливається в межах від 83 до 228 євро за лінзу. При цьому можна вибрати як найбільш комфортну лінзу поліпшеного дизайну SynchronyUltra, так і більш економну лінзу Synchrony Easy, відповідно до своїх побажань і рецептом. Будь-яка лінза може бути замовлена у витонченому варіанті, в фотохромному (додатковий захист від ультрафіолету і ефект затемнення на сонячному світлі), і з сучасним захистом від комп'ютерного випромінювання (покриття, частково блокує короткохвильове синє випромінювання від LED екранів і моніторів).

Необхідно розуміти, що комфорт в прогресивних окулярах і задоволення зором в них, в кінцевому підсумку залежить від відповідності обраних лінз вашому конкретному рецепту, оправі, і пріоритетним зоровим завданням. Тому правильно обраний дизайн лінзи має ключове значення, і досвідчені співробітники оптики запропонують вам різні за виробником і ціною лінзи саме виходячи з ваших індивідуальних потреб.

Запишіться на підбір прогресивних лінз на нашому сайті або за телефоном (067) 977 60 59. Дізнайтеся, який дизайн прогресивних лінз підійде саме вам виходячи зі стилю життя, потреб, рецепта і дизайну обраної оправи. Чекаємо вас в салоні «Дом оптики».

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені