baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Відгуки. Лікар-офтальмолог Ольштинська Ю. В. про окуляри з лінзами ZEISS Digital

post

Фахівці, що працюють в оптиці, так само як і всі носять окуляри і контактні лінзи. Зрозуміло, вони досконально знають особливості всіх оптичних продуктів. Саме тому, ставши клієнтами оптики, наші лікарі та консультанти дають їм найчеснішу експертну оцінку, в якій професійний досвід накладається на безпосередні відчуття. Сьогодні ми хочемо вас познайомити з нашими доктором Юлією Валентинівною та її враженнями від використання окулярів з лінзами Digital від компанії Carl ZEISS:

«...Протягом дуже багатьох років я була відданим і вдячним носієм м'яких контактних лінз. Мене влаштовувало абсолютно все. Звичайно, у мене були і окуляри – про всяк випадок, і більше для домашнього використання, в плані відпочинку від лінз вечорами і на вихідних. В активному повсякденному житті я використовувала їх вкрай неохоче, гостро відчуваючи всі переваги лінз перед окулярами – мені не вистачало «поля зору» обмеженого оправою, докучали спотворення по краю лінз, я відчувала себе неприродньо і незатишно.

Але час вніс свої корективи, з'явилися протипоказання для використання контактних лінз і серйозно змінився рецепт. Перспектива постійного носіння окулярів зі складною астигматичною корекцією і довгим звиканням до них не обрадувала – але з іншого боку – з'явився хороший шанс відчути на собі переваги високоякісних напівіндивідуальних лінз Carl Zeiss-Digital.

Мої побоювання виявилися марними, а результат справді вразив. Адаптація до нового рецепту була практично спонтанною – всього кілька годин. Я знову відчула, що таке повноцінний 100% бінокулярний стереоскопічний зір. Причому, завдяки «плюсовому» додатку для близі, що компенсує вікове ослаблення акомодації – зір дійсно стає максимально комфортним на різних відстанях – і при читанні, і при роботі за комп'ютером.

Ніяких спотворень по краю лінзи не спостерігається зовсім. Складний дизайн лінзи і технологія Free Form дійсно забезпечують високоточну оптику, а багатофункціональне покриття лінзи – додатковий зоровий комфорт. Фотохромні властивості лінз Digital повністю захищають очі від ультрафіолетового випромінювання, і ефект їх затемнення при виході на сонячне світло – це додатковий бонус, коли звичайні окуляри «перетворюються» в сонцезахисні. А проблема «поля зору» і «тяжкості на переніссі» — легко вирішується вибором великої, але невагомої оправи.»

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені