baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Первинний прийом лікаря по підбору контактних лінз

post

При зверненні в оптику для першого підбору контактних лінз (якщо ви їх раніше не носили), вам необхідно буде пройти первинний прийом у лікаря-офтальмолога.

У салонах «Дім оптики» первинний прийом у лікаря-офтальмолога з підбору контактних лінз відбувається в кілька етапів.

На початку первинного прийому з'ясовуються ваші очікування від контактної корекції, передбачуваний режим і умови носіння лінз (зрідка, постійно, пару раз в тиждень, майже на добу – або на кілька годин), показуються можливості даного кабінету контактної корекції, ціновий діапазон лінз і супутніх засобів.

При досягненні певного консенсусу, приступають безпосередньо до огляду очей і визначення рефракції. Під час огляду очей на щілинній лампі оцінюється стан рогівки і кон'юнктиви, виявляються можливі протипоказання для носіння контактних лінз. Такими можуть бути різні запальні стани, хронічний кон'юнктивіт або блефарит, родимки та інші новоутворення на слизовій оболонці ока, а також порушення сльозопродукції. Потім визначають рефракцію ока (наявність і ступінь короткозорості, далекозорості, астигматизму) на автоматичному рефрактокератометрі, що дає максимально точні результати. Після цього приступають до підбору оптимальної комфортного перенесення корекції за допомогою пробного набору лінз, і отриманий результат перераховують на необхідну силу контактної лінзи. Часто рецепт на окуляри і контактні лінзи у одного і того ж пацієнта дещо відрізняється.

Наступний етап  –  безпосередньо примірка контактної лінзи і навчання самостійному використовуванню. Тут вже багато що залежить від вашої вмотивованості, психологічної готовності до надягання і знімання лінзи. Так, якщо у одних людей навчання може займати до 40 хвилин, — інші успішно справляються з першого разу. У будь-якому випадку, кабінет ви залишаєте вже з певними навичками, проінструктовані на всі випадки життя і озброєні арсеналом засобів по догляду за вашими лінзами. Як правило, відразу ж оцінені при першій примірці переваги зору в контактних лінзах, і свобода від окулярів, нівелюють можливі на першому етапі складності з маніпуляціями. У будь-який момент ви можете звернутися за повторною консультацією і задати всі питання, що цікавлять.

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені