baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Підбір контактних лінз для школярів

post

«Повинен він бігти і стрибати, все хапати, ногами дригати...» – відмінний опис будь-якого школяра. Здорова дитина – активна дитина. Кожен день він дізнається нове і більшу частину інформації отримує через очі. Коли зір вимагає корекції, для багатьох дітей окуляри стають проблемою. Вони не тільки обмежують поля зору, але і активне проведення часу. Рішення – м'які контактні лінзи.

У салонах «Дом оптики» ведуть прийом дитячі лікарі-офтальмологи, які перевірять зір і порадять потрібну лінзу. Сказати точний вік дитини, якій можна носити контактні лінзи, важко. Все залежить від його готовності і бажання. Найважливіший фактор, який потрібно враховувати – це гігієна. Дитина повинна розуміти і дотримуватися ряду правил:

  • Перед надяганням контактних лінз необхідно завжди мити руки.
  • Протирати руки безворсовою серветкою.
  • Не мити лінзи водопровідною або будь-якою іншою водою.
  • Не надягати контактні лінзи при ГРЗ захворюваннях.
  • Ніколи не надягати чужі контактні лінзи.
  • Не ігнорувати неприємні симптоми в очах при носінні лінз, а відразу звернутися до професіонала.
  • Знімати лінзи на ніч.
  • Завжди носити з собою запасні контактні лінзи і розчин.

Для того щоб дитина користувалася правильно контактними лінзами, вона повинна хотіти їх носити. Це має бути її рішення, а не рішення батьків.

Особливу увагу при виборі лінз варто приділити їх матеріалу і терміну носіння. Для дітей підходять тільки силікон-гідрогелієві контактні лінзи. Вони відмінно пропускають кисень і не пересихають протягом дня. Термін носіння контактних лінз – чим менше, тим краще. На лінзі протягом дня накопичуються відкладення з ока і розчин їх повністю не видаляє. Тому, чим частіше надягати чисту лінзу, тим краще з гігієнічної точки зору. Підходящим варіантом є лінзи Acuvue від компанії Johnson&Johnson, які можна отримати в «Дом оптики» безкоштовно. Це можуть бути як одноденні лінзи, так і з терміном носіння на два тижні. Також спеціально для дітей до 18 років діє знижка 50% на перевірку зору і навчання носінню лінз.

Які контактні лінзи краще носити школярам?

Одноденні контактні лінзи найбезпечніший спосіб носіння лінз. По-перше, кожен день на очі надівається чиста пара контактних лінз. По-друге, в плані запобігання інфекційних ускладнень, вони більш безпечні. І важливий факт: дитині не потрібно ні контейнерів, ні розчинів для очищення лінз. Після носіння лінзу потрібно викинути, а вранці одягнути нову, чисту.

Контактні лінзи не виключають окуляри. Повинні бути обидва варіанти, але контактні лінзи стануть незамінні при заняттях спортом. Однак, в басейні або водоймі очі варто захистити спеціальними окулярами, щоб вода не потрапила на лінзу. А краще, використовувати одноденні лінзи, щоб після плавання їх викинути.

У житті дитини стільки активностей, не варто їх обмежувати. Запрошуємо школярів та їх батьків в «Дом оптики». У салонах в Харкові, Дніпрі, Києві та Черкасах ведуть прийом дитячі лікарі-офтальмологи, записатися на прийом, до яких можна за телефоном 067-977-60-59 або натиснувши в шапці сайту на запис до лікаря.

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені