baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Підбір прогресивних окулярів. Реальний приклад.

post

Прогресивні окуляри є сучасним універсальним способом корекції зору з настанням «вікової далекозорості» – пресбіопії. Як правило, близько 45 років люди з хорошим зором починають помічати труднощі при читанні дрібного тексту, особливо при недостатньому освітленні. На початковому етапі допомагає деяке віддалення тексту, але потім доводиться вдаватися до допомоги окулярів. У таких окулярах зручно читати, але якщо потрібно подивитись на дальню відстань доводиться відразу ж знімати їх, або дивитися поверх окулярів. У людей, які раніше користувалися окулярами для постійного носіння теж з віком виникають труднощі з читанням в тих же окулярах, і доводиться замовляти окремі для читання з урахуванням добавки для близі. Прогресивні окуляри поєднують в собі кілька оптичних зон – з корекцією для дальньої, близької і середньої відстані в одній оправі. Це дозволяє уникати використання 2-3 окулярів з різними рецептами. Для людей з хорошим зором на дальню відстань зручний «офісний прогресив» – такі окуляри поєднують комфортні за розмірами зони для читання і середньої відстані (комп'ютер, співрозмовник) з урахуванням зміни рецепта в залежності від необхідної відстані. Офісні пригресиви з дизайном «room» дають глибину зору до 3 метрів, що дозволяє не знімати окуляри в робочому приміщенні і не дивитися поверх них при необхідності подивитися в даль. Плавна зміна рефракції лінзи підтримує фізіологічний механізм фокусування зору і допомагає уникнути його різкого погіршення.

Купити прогресивні окуляри в Києві, Харкові, Дніпрі та Черкасах можна в салонах «Дом оптики», де є все необхідне обладнання для їх підбору, представлений широкий асортимент якісних лінз і оптимальних оправ.

Можна сказати, що маючи 19-річний досвід роботи з прогресивними лінзами, «Дом оптики» вийшов на міжнародний рівень. Багато наших клієнтів, в тому числі з колишніх співвітчизників, які проживають за кордоном і користуються нашими окулярами, відзначають високий рівень сервісу в салоні «Дом оптики» під час замовлення і повний комфорт при використанні отриманих окулярів. При зміні рецепта через кілька років такі клієнти намагаються знову відвідати нас під час візиту в Україну. Наприклад, гість нашої країни з Австрії, співробітник компанії Microsoft в віці 43-х років, вирішив перевірити зір в салоні «Дом оптики» в Києві (вул. Антоновича 123, час роботи 9.00-19.00) зі скаргами на погіршення зору в близі і зорову втому при роботі за комп'ютером. Після підбору рецепта йому були рекомендовані офісні лінзи фірми ZEISS, що дозволяють чітко бачити на близькій і середній відстані з додатковим покриттям BlueProtect (захист від шкідливого короткохвильового синього випромінювання від монітора). Почавши користуватися окулярами, Манфред відзначив істотний зоровий комфорт при роботі, а також припинення регулярних головних болів, які сам із зором навіть не пов'язував.

Ціна на прогресивні окуляри залежить від дизайну лінз, наявності на них спеціалізованих покриттів, рівня виробника. В середньому діапазон цін коливається від 90 до 400 євро за лінзу.

Запишіться на прийом до лікаря-офтальмолога онлайн на нашому сайті або за телефоном (067) 977 60 59. Дізнайтеся, який дизайн прогресивних лінз підійде саме вам виходячи зі стилю життя, потреб, рецепта і дизайну обраної оправи. Чекаємо вас в салоні «Дом оптики».

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені