baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Підібрати окуляри онлайн

post

Життя в сучасному світі диктує свої умови. Дедалі більше людей користуються послугами через інтернет, тим самим заощаджуючи час. Дехто не має можливості відвідати спеціалізовані заклади через перебування в чужій країні.

 

Клієнти «Дім оптики» знаходяться по всій Україні та інших куточках світу. Також багато нових покупців звертаються до нас для інтернет-замовлень. Ми цінуємо і намагаємося задовольнити потреби кожного. Тому надаємо безоплатну послугу, за якою можна підібрати окуляри для зору онлайн.

 

Спілкування через інтернет веде досвідчений менеджер, який знає все про сучасні дизайни та покриття для оптичних лінз. За необхідності до розмови підключається лікар офтальмолог. Фахівці відповідально підходять до роботи, а також мають досвід у виготовленні окулярів на відстані.

Хто може підібрати окуляри онлайн у «Дім оптики»

Скористатися підбором через інтернет може кожна людина, яка досягла 18 років. Дітям замовити окуляри можуть батьки.

 

Для клієнтів мережі надаються знижки за дисконтною карткою. Для цього необхідно назвати менеджеру ПІБ або номер телефону. Покупки, здійснені раніше, зберігаються в базі даних. За ними, за потреби, можливо повторити попереднє замовлення або знайти номер оправи, назву лінз, рецепт.

 

Нові клієнти повинні мати рецепт на окуляри. Бажано, щоб він був «свіжий»: до шести місяців після візиту до офтальмолога. Щоб підібрати форму окулярів онлайн бажано надіслати своє нещодавнє фото при природному освітленні. Це допоможе з вибором кольору, що поєднується зі шкірою, кольором волосся, що підкреслює очі.

Як підібрати окуляри за формою обличчя онлайн

ochky%20po%20forme%20lytsa%20onlain

Щоб підібрати окуляри за формою обличчя онлайн, потрібно правильно визначити свою форму. Для цього можна взяти фото анфас, покласти зверху білий тонкий аркуш паперу й обвести. Те, на яку геометричну фігуру схоже обличчя — ваша форма. Часто цим же способом користуються і фахівці, коли необхідно підібрати окуляри за фотографією.

 

Найчастіше зустрічаються три основні типи:

 

  • Коло. Круглолицим людям підійде прямокутна або квадратна оправа. Вдало виглядає підняті вгору, загострені кути, так зване «котяче око». Ці варіанти візуально витягнуть обличчя, додадуть йому відсутньої незграбності, а куточки, що прямують догори, створять ліфтинг-ефект. Утриматися варто від круглих оправ і з низько розташованими завушниками.

 

  • Прямокутник. У цьому випадку підійдуть «м'які» форми: овал, коло. Вони зроблять обличчя ніжнішим. Уникати краще вузьких, маленьких і гострокутних варіантів.

 

  • Трикутник. Добре виглядатимуть закруглені, з низькою посадкою оправи. Виграшно виглядають краплеподібні або «авіатори». Від масивних пластикових оправ краще відмовитися.

 

Окремо можна сказати про овальну форму обличчя. Таким щасливчикам підходять практично будь-які варіанти.

 

Пам'ятайте: все описане вище — лише рекомендації. Тому не потрібно боятися експериментувати.

Як підібрати оправу окулярів онлайн

Найлегше підбір оправи онлайн відбувається, коли клієнт хоче оправу схожу на свою: вона влаштовує за розмірами, зручно сидить на обличчі та подобається зовні. Тоді менеджеру сайту потрібні її номер і назва. Якщо повністю ідентичний варіант не потрібен, то можна зробити всі виміри та вибрати схожу.

 

Розмір окуляра, перенісся і довжина завушника вказані на внутрішньому боці завушників. Також лінійкою потрібно виміряти ширину рамки, щоб оправа не була вузькою або широкою. Усе це допоможе менеджеру вибрати схожу модель.

 

Якщо окуляри раніше не носили та спиратися нема на що. То залишається підбір окулярів за фото. У цьому разі безпрограшним варіантом може стати безободкова модель. Вона практично непомітна на обличчі, не змінює звичних рис і має легкий вигляд. Якщо оправа буде ще й з полегшених матеріалів, наприклад, титану, то вона і за вагою невідчутна, а за міцністю — довговічна. У безободкові моделі ставлять спеціальні щільні та міцні лінзи, оскільки на них кріпиться все складове. З їх вибором допоможе наш співробітник.

 

Підбір окулярів за фотографією онлайн — це не завжди просто. Але маючи достатньо досвіду і знань, можна зробити образ цікавішим, а зір — чіткішим.

Як вибрати оптичні лінзи онлайн

optycheskye%20lynz%20onlain

Лінзи для окулярів — це не тільки діоптрії з рецепта. Для комфортного носіння і збереження здоров'я очей потрібно визначитися з їхнім дизайном і покриттями.

 

Коли підбір оправ онлайн закінчено, менеджер вимірює необхідний для неї діаметр лінз і радить виробника, дизайн, покриття. Для тих, хто багато працює за комп'ютером потрібні лінзи з блокуванням синього світла гаджетів. Для захисту від ультрафіолетового випромінювання підійдуть фотохромні лінзи. Вони темніють вдень на вулиці, а в приміщенні або ввечері стають світлими. Водіям не обійтися без поляризації або антифар. Усе це допоможе вибрати наш консультант, якщо ви розкажете про свій спосіб життя або професію.

 

Сьогодні для багатьох видів діяльності є свої ідеальні окуляри. І ми вам їх виготовимо.

Чому потрібно написати нам просто зараз?

Чіткий зір — це те, що не варто відкладати на потім. Від якості картинки навколо залежить якість життя.

 

Можливість добре бачити та мати правильні окуляри — це безпечне водіння, продуктивна робота, зменшення головних болів наприкінці дня, збереження здоров'я очей після тривалої роботи за монітором або під впливом ультрафіолету.

 

Якщо ваш запит у Гугл «окуляри онлайн підбір», то ви там, де потрібно.

 

«Дім оптики» — це понад 20 років успішної роботи, величезний досвід, тисячі вдячних клієнтів в Україні та за її межами. У нас тільки якісні та оригінальні товари, уважна і кваліфікована команда. А головне — індивідуальний, професійний і душевний підхід до кожного клієнта.

 

Якщо вам простіше спілкуватися телефоном, звертайтеся до нашого кол-центру за номерами:

 

+ 38 (067) 977-60-59

+ 38 (050) 985-86-54

+ 38 (099) 098-63-79

 

Чекаємо на вас!

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Життя в сучасному світі диктує свої умови. Дедалі більше людей користуються послугами через інтернет, тим самим заощаджуючи час. Дехто не має можливості відвідати спеціалізовані заклади через перебува...

Читати докладніше

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені