baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Користь сонцезахисних окулярів для очей

post

Ви вважаєте, що досить знаєте про шкоду ультрафіолетового випромінювання?  Якщо, обираючи сонцезахисні окуляри, ви ніколи не звертали увагу на показник UV, то вам корисно буде дізнатися деяку додаткову інформацію.

Всім відомо, що УФ-випромінювання негативно впливає не тільки на навколишнє середовище, він і на кожну людину окремо.  В силу різних особливостей організму у різних людей різний рівень сприйняття ультрафіолетового випромінювання, проте немає людини, чиї очі не страждали б від УФ-випромінювання.  Мова, безумовно, не стільки про інтенсивне випромінювання, яке може привести до опіку рогівки, скільки до постійного повільного впливу УФ-променів, яке згодом може привести до розвитку різних форм очних патологій.

Використання сонцезахисних окулярів є одним з найбільш простих і ефективних рішень, що дозволяють захистити очі людини.  Саме в цьому полягає головне призначення і основна користь сонцезахисних окулярів.  Тому ми рекомендуємо купувати засоби індивідуального захисту - сонцезахисні окуляри - в спеціалізованому салоні оптики.  Перш ніж придбати вподобану вами модель, ми рекомендуємо звертати увагу на відповідне маркування і комплектацію моделі.  Всі сонцезахисні окуляри в салонах «Дом оптики» надійно захищають очі від ультрафіолету.  Протягом багатьох років ми продаємо тільки оригінальні брендові сонцезахисні окуляри, якість яких відповідає всім вимогам Європейської Директиви (РЄ), необхідним стандартам, гарантовано постачальниками і виробниками.  Про відповідність європейським стандартам свідчить позначення СЕ на завушник вироби.  А інформація про ступінь захисту від ультрафіолету може бути вказана в паспорті, який йде в комплектації з окулярами.  Іноді на завушник моделі може бути вказана ступінь затемнення сонцезахисних лінз (від 0 до 4), яка свідчить про рекомендації по використанню очок.  Позначення P (Polarized) - свідчить про те, що окуляри мають поляризаційними властивостями, тобто  здатні захищати очі від горизонтальних сонячних променів (відблисків).  Знімна наклейка Polarized може бути розміщена на сонцезахисної лінзі.

Перевірити захисну здатність окулярів за кілька секунд за допомогою спеціального приладу-детектора - спектрофотометра - допоможе продавець-консультант в салонах Харкова на вул.Університетській, 31, пр.Незалежності, 17 та Києва на ул.Антоновича, 123.

В електронному каталозі нашого сайту в широкому асортименті представлені сонцезахисні окуляри для очей.  У нашому інтернет-магазині ви зможете підібрати якісний та надійний захист для очей, який не просто зможе задовольнити всі ваші потреби, але стане невід'ємною частиною вашого індивідуального стилю.  Щоб отримати більше корисної інформації або проконсультуватися з представниками "Дом Оптики" по вас цікавлять, вам достатньо зателефонувати по одному з номерів телефонів, зазначених на нашому сайті, або скористатися можливістю онлайн-консультації.

Запрошуємо жителів та гостей Києва, Харкова,  Черкас та Дніпра відвідати салони "Дом оптики" у вашому місті!

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені