baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Презентація нічних лінз для клієнтів в Дім оптики на пр. Незалежності,17

post

«Дім оптики» завжди бачив своєю метою вирішення проблем зору всіма можливими безопераційними сучасними методами. Крім кращих продуктів в категоріях оптичних і контактних лінз, ми пропонуємо ще й нічні лінзи.

Ортокератологія – це метод корекції зору, при якому людина, що використовує лінзи на час нічного сну, добре бачить днем без окулярів і контактних лінз. У салонах «Дім оптики» в Харкові на пр. Незалежності (Правди), 17 і в Черкасах на вул. Хрещатик, 200 працюють кабінети ортокератології. У нас є досвід підбору нічних лінз, ми впевнені в його ефективності і готові знайомити з цим методом всіх, хто хоче зробити своє життя комфортніше і яскравіше.

У «Дім оптики» пройшла презентація нічних лінз DL-ESA, де ми постаралися детально і доступно роз'яснити їх призначення і принцип роботи, показали обладнання, яке використовується для підбору лінз і детально описали саму процедуру. Радимо детальніше ознайомитися з корисною інформацією по темі на нашому сайті, щоб дізнатися про те, які саме нічні лінзи ми використовуємо, кому вони призначені в першу чергу, і які додаткові переваги забезпечують. А найкращим рішенням буде скористатися on-line формою і записатися на консультаціюу до нашого фахівця.

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені