baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Про бюджетні комп'ютерні окуляри

post

Немає необхідності переконувати когось, що тривала, безперервна робота за комп'ютером або з телефоном шкодить очам.

Перша причина погіршення зору — робота на близькій відстані, в результаті якої м'язовий апарат перенапружується, і зір погіршується. Справитися з нею допоможуть часті перерви при роботі і вправи для очей. Друга причина, яка істотно впливає на здоров'я очей і організму в цілому – надлишок синього світла, випромінюваного моніторами або світлодіодними лампами. «Синє світло» — видиме випромінювання з фіолетового діапазону (380-420 нм) і до синього (420-500 нм). Від надлишку синього світла захистять спеціальні окуляри.

Напевно, люди, які цікавляться темою комп'ютерних окулярів стикалися з різними цінами. Вже готові окуляри для роботи за комп'ютером можна знайти в діапазоні 400-1000 грн. Кожен виробник стверджує, що лінзи в його окулярах повністю блокують синє світло. Але! Чи правильно це?

Відповідаємо — ні. Синє світло забезпечує нам освітленість і сприяє хорошому самопочуттю. Окуляри не повинні повністю його блокувати. Тому лідери оптичної індустрії проводять наукові дослідження фізіології зору. І на їх підставі виробляють оптичні лінзи.

Наприклад, компанія ZEISS випускає лінзи з покриттям DV BlueProtect. Ці розумні лінзи блокують промені в діапазоні 380-455 нм (небезпечне синє світло) і пропускають понад 460 нм (необхідний для регуляції добових ритмів). Виготовити таку лінзу і правильно нанести на неї покриття зможе не кожен, не у всіх є необхідне обладнання і знання. І, звичайно, готові окуляри з такими якісними лінзами не можуть коштувати 500 грн, де у вартість входить оправа, лінзи і робота.

Думаємо, зрозуміло, що окуляри для роботи за комп'ютером від неперевірених виробників, не тільки неефективні, але і небезпечні для здоров'я.

Важливо! При замовленні дитячих окулярів необхідно, щоб лінзи були якісними і не блокували синє світло повністю. Повне блокування може негативно відбитися на світлосприйнятті дитини і на формуванні його колірного зору.

Замовляйте тільки якісні окуляри в перевірених оптиках. Записуйтесь на перевірку зору для підбору якісних окулярів.

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені