baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Прогресивні фотохромні лінзи

post

А чи знаєте ви, що прогресивні лінзи, які самі по собі вже замінюють двоє-троє окулярів, можуть при необхідності бути ще й сонцезахисними?

Це стає можливим при замовленні фотохромної прогресивної лінзи. Така лінза легко адаптується до постійно мінливих умов освітлення, незалежно від того, де ви знаходитесь – в приміщенні або на вулиці. Фотохромні лінзи виробництва фірми Carl ZEISS-PhotoFusion – є світлочутливими лінзами нового покоління, які значно швидше реагують на зміну умов освітлення. Секрет полягає в спеціальних запатентованих фотоактивних молекулах, які за кілька секунд реагують на вплив ультрафіолету і забезпечують користувачеві оптимальний зір при будь-якому рівні освітлення.

У приміщенні, куди не проникають УФ-промені, лінзи залишаються абсолютно прозорими. На вулиці, при інтенсивному впливі яскравих сонячних променів, фотоактивні молекули максимально розкриваються, роблячи лінзу, таким чином, повністю затемненою. Якщо на вулиці хмарно і сонячне світло розсіяне, то молекули тільки починають розкриватися, і затемнення лінзи стає частковим.

Основними характеристиками лінз PhotoFusion є: максимальне світлопропускання, висока швидкість затемнення, просвітлення за 5-10 хвилин, 100%-ий захист від ультрафіолетових променів довжиною до 400нм, і при всьому при цьому – природна передача кольору.

Компанія Carl ZEISS гарантує тривалий термін служби прогресивних лінз і прекрасне збереження їх фотохромних властивостей з плином часу. Фотохромні лінзи доступні для замовлення в сірому і коричневому кольорі – в залежності від ваших індивідуальних переваг або від кольору обраної оправи. Фотохромні прогресивні лінзи на порядок дорожче звичайних лінз, які не затемняються. Стандартні прогресиви Carl ZEISS PhotoFusion коштують від 170 євро за штуку, напівіндивідуальні – від 350 євро.

Фотохромна технологія PhotoFusion доступна також при замовленні прогресивних лінз Synchrony (by Carl ZEISS) всього сімейства (від стандартних до напівіндивідуальних). Стандартний фотохромний прогресив Synchrony Progressive Easy HD коштує від 130 євро за одиницю, напівіндивідуальний Synchrony Progressive Ultra HDV– від 195 за одиницю. Ціна також варіює від якості обраного вами покриття лінзи і її товщини.

Як бачите, прогресивні лінзи мають безліч переваг. Вони не тільки замінюють кілька пар окулярів, але і можуть служити як сонцезахисні. Хочете окуляри з фотохромними прогресивними лінзами? Приходьте в салони «Дом оптики», щоб зробити замовлення. Запишіться на підбір прогресивних лінз, оформивши запис до лікаря-офтальмолога на нашому сайті, вже зараз!

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені