baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Прогресивні лінзи для окулярів. Як підібрати прогресивні окуляри?

post

Прогресивні лінзи для окулярів – це універсальні лінзи, в одній оправі комфортно замінюють кілька окулярів – для далі, для читання і для середніх дистанцій (комп'ютер, співрозмовник). Найбільш актуальне використання таких лінз для людей середнього віку –починаючи з сорока років, коли фізіологічно віддаляється найближча точка ясного бачення, і для різних дистанцій потрібно різна корекція.

Як підібрати прогресивні окуляри?
Підбір прогресивних окулярів в мережі «Дом оптики» відбувається в спеціально обладнаному кабінеті лікаря. Тут є все необхідне для точного об'єктивного визначення рефракції, підбору корекції, і з'ясування необхідного дизайну лінз. Так само можна виявити стан, при яких носіння окулярів з універсальними лінзами може бути протипоказано.

При підборі прогресивних окулярів, окремо визначають рецепт для дальньої та близької відстані з урахуванням вікової поправки для читання, враховують при необхідності наявність астигматизму, і приходять до оптимальної корекції, що дає хороший зір на різних відстанях. При цьому обов'язково враховується здатність очей до конвергенції, що має важливе значення при виборі дизайну лінзи.

Тобто, клієнт проходить досить велику кількість різних спеціальних тестів, які допомагають уникнути неточностей в рецепті і запобігти можливого зорового дискомфорту в окулярах.

Окремий етап – це вибір оправи, досить великої за розміром, щоб вмістити всі необхідні оптичні зони, і при цьому комфортною, бажано з регульованою посадкою. У цьому питанні можна повністю довіритися персоналу консультантів «Дом оптики», які обов'язково допоможуть врахувати всі вимоги до оправи з урахуванням даного рецепта.

Враховуючи побажання і зорові потреби клієнта, спільно визначають необхідний дизайн прогресивної лінзи – з перевагою «зони для далі», якщо мова йде про водія, який проводить кілька годин на день за кермом, «зони для читання» – якщо клієнт захоплюється вишивкою, або «збалансований дизайн» – для змінної різноманітної діяльності.

Таким чином, підбір прогресивних окулярів – це багатоетапний процес, що вимагає командної роботи клієнта і добре підготовлених фахівців.

Запишіться на прийом до лікаря-офтальмолога онлайн на нашому сайті або за телефоном (067) 977 60 59. Дізнайтеся, який дизайн прогресивних лінз підійде саме вам виходячи зі стилю життя, потреб, рецепта і дизайну обраної оправи. Чекаємо вас в салоні «Дом оптики».

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені