baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Прогресивні лінзи ZEISS New 2015

post

Світ навколо нас стрімко змінюється, не тільки даючи нам нові можливості, але і створюючи додаткові навантаження. У тому числі і на наш зір. Часто очі не встигають пристосуватися до нових зорових завдань... і тоді на допомогу приходять «розумні окуляри». Сьогодні Carl ZEISS дає кращі варіанти у виборі оптичних лінз для комфортного зору. А фахівці «Дом оптики» знають, який з них підійде саме вам.

Практично кожна людина, що перейшла 40-річний рубіж свого життя, починає відчувати труднощі із зором на близькій відстані. Причина — у віковій зміні зору, яке фахівці називають пресбіопією.

Для боротьби з далекозорістю існує оптимальне рішення — прогресивні лінзи, які допомагають чітко бачити в окулярах на будь-якій відстані. Не потрібно постійно носити з собою кілька різних окулярів і постійно міняти одні на інші при зміні виду діяльності. У прогресивних окулярах для кожної відстані є свій «шматочок» — діоптрія «розтягнута» так, що ви дивитеся через верхню зону вдалину, через середню — на комп'ютер і співрозмовника, а через нижню працюєте з документами... крім того, на них можна нанести спеціальні покриття для роботи за комп'ютером і водіння автомобіля. А фотохромні прогресивні лінзи захистять очі від сонця. У прогресивних окулярах відбувається імітація нормального зору, плавні переходи від однієї зони до іншої допомагають зняти зайве навантаження з очей. У цьому випадку людина отримує свій нормальний фізіологічний зір.

Цього року компанія Carl Zeiss презентувала абсолютно новий портфель оптичних рецептурних лінз. Лінійка прогресивних лінз нового покоління Zeiss Progressive Precision – це можливість добре бачити в нових окулярах, чим би ви не займалися:

  • Zeiss Progressive Individual 2 – це індивідуальне рішення індивідуальних потреб і оптимізація за розміром зіниці з урахуванням основних видів повсякденної діяльності з технологією IndividualFit. Оптимізація «око + оправа + обличчя + діяльність».
  • Zeiss Progressive Precision Superb – завдяки використанню технології FaceFit, враховують ваші індивідуальні особливості: форму обличчя і параметри посадки оправи на ньому для ідеальної оптимізації «очей-оправи-обличчя».
  • Zeiss Progressive Precision Plus – точна оптика в будь-яку оправу – ідеальне рішення для тих, хто стежить за останніми тенденціями моди. Підійдуть для вставки в оправу практично будь-якого дизайну і гарантують швидку «спонтанну» адаптацію до нових окулярів, завдяки першій унікальній в світі технології Adaptation Control Technology. Ідеальна оптимізація «очей-оправи».
  • Zeiss Progressive Precision Pure – бездоганний зір з урахуванням потреб цифрового світу – ці лінзи здатні подарувати комфортний зір при роботі зі смартфонами, планшетами та іншою цифровою технікою. Використання першої в світі технології Digital Inside гарантує відсутність напруги в очах, чіткий зір для цифрових пристроїв, а також відмінний динамічний зір і швидке фокусування погляду на будь-яких відстанях.

Оптичні лінзи нового покоління Zeiss Progressive Precision розроблені з використанням високоточних технологій на основі медичних досліджень:

Це тонка оптика – естетика лінз Zeiss заснована на оптимальному співвідношенні товщини і точності оптики. Будь-яка прогресивна лінза нового покоління Precision стає тоншою, ніж будь-який інший прогресив від Carl Zeiss.

Це точна оптика – вже більше 165 років компанія Carl Zeiss є виробником високоточної оптики. Рецептурні лінзи Precision від Carl Zeiss виготовляються із застосуванням високоточних технологій Zeiss на кожному етапі.

Це динамічна оптика – філософія дизайну Zeiss заснована на моделюванні бінокулярного зору (сприяє злиттю двох зображень в єдине). Ця функція доступна у всіх прогресивних лінзах Carl Zeiss.

Комфортний зір – ось що важливо в повсякденному житті. Більше 80% інформації ми отримуємо за допомогою очей. Так чому б не подарувати нашим очам можливість працювати без перевтоми і відпочивати із задоволенням? Прогресивні лінзи Zeiss Progressive Lens Precision – це ваш найкорисніший розкішний аксесуар!

Новий портфель прогресивних лінз від Carl Zeiss вже представлений в салонах «Дім оптики».

 

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені