baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Перевірка зору

post

Перевірка зору в «Дім оптики» здійснюється лікарем–офтальмологом або оптометристом. Прийнято вважати, що під час перевірки зору визначається його гострота (або його зниження). Насправді, крім гостроти зору, що більш важливо — при перевірці зору в оптиці визначається рефракція ока (короткозорість, далекозорість, астигматизм), ступінь її відхилення і варіанти корекції.

Помилково припускати, що перевірка зору в умовах оптики містить в собі повну діагностику стану ока, захворювань сітківки і зорового нерва. Цю інформацію можна отримати при консультуванні і додаткових обстеженнях в спеціалізованих очних клініках.

Перевірка ж зору і визначення відхилень рефракції в «Дім оптики» проводиться більшою мірою для призначення правильних окулярів або контактних лінз.

Для цього використовується:

  • електронний проектор знаків – для визначення безпосередньо гостроти зору, окремо для кожного ока. Гострота зору-це здатність ока розрізняти дві віддалені точки, що знаходяться на мінімальній відстані один від одного. Умовно прийнята норма –100% зір (V=1.0), – це здатність розрізняти дві віддалені точки з кутовим дозволом в 1 хвилину (1/60 градуса). Для її визначення використовуються оптотипи (об'єкти) певного розміру, що пред'являються на певній відстані. При використанні електронного проектора знаків (замість традиційної таблиці Сивцева) похибка неможлива, пов'язана з неправильною відстанню або освітленням. Проектор знаків також містить безліч спеціальних візуальних тестів, що пред'являються при підборі окулярів для уточнення правильності корекції астигматизму, виключення занадто повної корекції, визначення стереоскопічного (глибинного) зору в окулярах.
  • авторефрактокератометр- («комп'ютерна діагностика») — об'єктивне визначення рефракції ока, вид і ступінь її змін. Але роздруківка авторефрактометра – це не остаточний рецепт на окуляри, він вимагає обов'язкового доопрацювання за допомогою різних тестів. Кератометрія (визначення розмірів рогівки) необхідна також для визначення базової кривизни (радіуса) при підборі контактних лінз.
  • пупіллометр – прилад, що використовується для об'єктивного вимірювання міжзіничної відстані, з урахуванням зміни його при погляді на дальню і близьку відстань.
  • пробний набір окулярних лінз – містить необхідні скла всіх рефракцій ( + ), ( - ), призми, циліндри, використовувані для підбору окулярів і контактних лінз, а також для проведення спеціальних тестів. Використовується в комплекті з пробною оправою.

Все це оснащення і його правильне використання при перевірці зору нашим пацієнтам дозволяє найбільш точно визначити ступінь відхилення рефракції і підібрати індивідуально і коректно необхідні окуляри. Найчастіше, цей кропіткий процес займає чимало часу, що виключено в умовах міських поліклінік і хірургічних центрів Харкова, Києва, Дніпра і Черкас. Ціни на перевірку зору в оптиці нижче, але умови для тестування і підбору окулярів набагато краще. Це включає і комфортну атмосферу, і відсутність необхідності в попередньому записі і обмеженості за часом, і все необхідне оснащення, і досвід роботи кваліфікованих фахівців.

Співробітники «Дім оптики» регулярно проходять кваліфікаційні курси, відвідують численні семінари та тренінги, в тому числі міжнародні конференції. Організаторами таких заходів виступають світові лідери у виробництві окулярних і контактних лінз, які безпосередньо доносять сучасні тенденції в діагностиці та корекції зору. З цим пов'язані і багато нюансів в підборі певних оптичних продуктів. Вартість перевірки зору в «Дім оптики» варіює в залежності від того, чи будете ви здійснювати замовлення, первинна або повторна це перевірка, чи входите ви до пільгової категорії.

Цінність перевірки зору саме в «Дім оптики» також полягає в тому, що при замовленні ваших окулярів ви отримуєте комплексне обслуговування і оцінюєте командну роботу. Для кожного певного рецепта є категорії найбільш підходящих по виду оправ, які ви виберете з продавцем-консультантом, виходячи з рецепта лікаря. Те ж стосується виду лінзи – для кожної рефракції, її ступеня, показань для використання окулярів – є свої рекомендації. В роботу майстра, крім встановлення лінз в оправу, входить і коригування посадки оправи на обличчі, що також позначається на подальшому комфорті використання окулярів. Тобто, ми повністю несемо відповідальність за кінцевий результат на всіх етапах виготовлення ваших окулярів.

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

М'які контактні лінзи — сучасний і безпечний спосіб корекції. Вони зручні для активних людей, спортсменів, тих, хто змушений носити захисну маску або просто не хоче приховувати обличчя за оп...

Читати докладніше

Глаукома — це хронічне судинне захворювання. При ньому атрофуються зорові нерви. Вони з часом не відновляться. Хвороба протікає за високого внутрішньоочного тиску, але буває і за нормального. На...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені