baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Вересень – час перевірити зір!

post

Розпочався новий навчальний рік. Школярі та студенти вже приступили до навчання. На жаль, не всі замислюються, що успіх навчання залежить від того, в якому стані зір. Головні болі, перевтома, почервоніння очей і безсоння – це все показники того, що варто звернутися до лікаря-офтальмолога.

У наш час всі вище перераховані ознаки найчастіше виникають від частої роботи з гаджетами, які випромінюють синє світло. Надлишок цього випромінювання шкідливий для очей і здоров'я в цілому. Для того, щоб захистити очі, необхідно користуватися спеціальним лінзами, які частково блокують синій спектр. Такі окуляри, після перевірки зору, призначає лікар. Вони можуть бути, як з корекцією зору, якщо це необхідно, так і без неї, якщо зір в нормі.

У навчальних закладах ще залишилася помилка: якщо учень погано бачить, то варто просто пересадити його на першу парту, а не відправити в оптику за окулярами. Це не так. Як тільки дитина почала мружиться і перестала чітко бачити вдалину, її терміново треба записати на прийом до лікаря-офтальмолога. Якщо не вирішити цю проблему вчасно, то короткозорість почне прогресувати через перевтому очних м'язів. Теж саме можна сказати про недостатньо сильні окуляри. Якщо дитина носить окуляри, але перестала в них чітко бачити на дальню відстань – це теж привід перевірити зір.

Перевіряємо зір в салонах «Дом оптики»: Київ, Харків, Дніпро, Черкаси.
Багато батьків, навіть помітивши, що дитина погано бачить, не поспішають з візитом до офтальмолога. Існує думка, що варто просто розпочати робити вправи для очей або їсти спеціальні продукти і зір покращиться.

Вправи для очей – це добре, це гарний спосіб зняти зорову напругу або позбавиться від сухості очей. Однак, якщо є аномалії зору, разом з вправами потрібно використовувати окуляри або контактні лінзи.

Продукти, які вважаються оптимальними для поліпшення зору – чорниця і морква, містять вітамін А і С, вони дійсно корисні для очей. Але як засвояться вітаміни і скільки таких продуктів треба сісти, ніхто не знає. Тому не займайтеся самолікуванням і не посилюйте проблему, запишіться в оптику на перевірку зору.

У салонах «Дом оптики» ведуть прийом лікарі-офтальмологи, як для дітей до 18 років, так і для старшого віку. Перевірити зір можна в зручному салоні в будь-якому місті: Харків, Київ, Дніпро, Черкаси. Кожен салон обладнаний спеціальним кабінетом лікаря і дитячим куточком, для наших маленьких клієнтів. Записатися на прийом можна онлайн, просто натиснувши на Запис до лікаря і заповнивши анкету.

Починайте навчальний рік успішно і здорово разом з «Дом оптики».

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені