baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Сірі контактні лінзи

post

Кольорові контактні лінзи представлені на ринку безліччю різних варіантів. В цілому дані пристрої поділяються на два види: зі стандартними варіантами кольорів і декоративними моделями.

Одним із стандартних варіантів, які користуються широким попитом на ринку, є сірі контактні лінзи.

Кольорові лінзи користуються популярністю серед молоді, любителів експериментувати з зовнішністю і т.д. Але не варто забувати, що крім «декоративних» функцій дані пристрої виконують косметичну функцію. Зокрема, кольорові варіанти допоможуть приховати можливі дефекти ока.

Прийнято вважати, що сірі контактні лінзи візуально збільшують очі, роблять погляд більш м'яким і ніжним. Більш того, поєднання сірого відтінку з натуральним кольором очей дозволяє отримати новий незвичайний відтінок. Тому лінзи даного кольору успішно використовуються з метою дещо змінити свій вигляд, особливо власниками яскравих очей, які бажають приглушити відтінок більш м'якими тонами.

Якщо ви бажаєте купити сірі контактні лінзи або лінзи інших кольорів за доступною ціною, то вам слід ознайомитися з онлайн-каталогом «Дім оптики». В категорії «Кольорові лінзи» представлений широкий вибір варіантів лінз від світових брендів. Ви можете вибрати продукцію таких торгових марок, як Air Optix Colors. Можливо придбати як повноцінні набори одноденних лінз з безліччю варіантів кольорів, так і одиничні товари.

Купити сірі контактні лінзи в інтернет-магазині компанії «Дім оптики» просто. Вам достатньо заповнити відповідну форму і менеджери магазину оброблять вашу заявку.

Перевагами інтернет-магазину «Дім оптики» є:

  • Широкий вибір товарів. У каталозі представлені не тільки різновиди засобів для корекції зору, але і аксесуари до них.
  • Висока якість товарів. Всі товари з онлайн-каталогу «Дім оптики» є високоякісними продуктами відомих брендів.
  • Ви можете скористатися консультаційною допомогою. Для цього вам необхідно зв'язатися будь-яким зручним для вас способом з представниками компанії «Дім оптики».
  • Крім послуг консультанта, компанія надає послуги лікаря і майстра. У Харкові, Києві та Черкасах в спеціалізованих салонах кожен клієнт компанії може пройти обстеження зору у кваліфікованих фахівців, які співпрацюють з «Дім оптики» і отримати корисні рекомендації щодо вирішення проблем із зором.
  • Ціни на товари та послуги встановлюються в межах доступності для покупців на вітчизняному ринку.
  • Доставка замовлених товарів здійснюється максимально швидко по всій території України.

«Дім оптики» — це широкий асортимент лікувальних і декоративних товарів для зору.

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені