baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Скільки можна носити одноденні лінзи?

post

Корекція зору контактними лінзами досить поширена в даний час. М'які контактні лінзи відрізняються за терміном і часом носіння.

Одноденні контактні лінзи – кращий варіант з гігієнічної точки зору. Вони безпечні, так як не накопичують в собі відкладення з очей. Лінзи упаковані в блістери поштучно і мають термін придатності після відкриття один день. Тому носити їх два дні або довше – не рекомендується, це може бути небезпечно для здоров'я очей, тому що гарантій після рекомендованого терміну виробник не дає.

Одноденні лінзи виготовляють з двох основних матеріалів: силікон-гідрогелю і гідрогелю. Саме матеріал впливає на те, скільки годин в день можна перебувати в лінзах.

Гідрогелеві одноденні лінзи, такі як Acuvue 1-day Moist, призначені для денного носіння. У них рекомендовано перебувати не більше восьми годин на день. Спати в таких лінзах не можна, вони погано пропускають кисень і можуть викликати почервоніння і набряк очей, якщо їх не зняти перед сном.

Силікон-гідрогелеві лінзи, такі як Acuvue 1-Daytru Eye або Acuvue 1-day Oasys, можна носити довше восьми годин. Це одноденні лінзи, в яких можна спати. Однак, краще, щоб це був денний, короткий сон. На ніч будь-які лінзи краще знімати, щоб дати відпочинок очам.

Лінзи на один день можуть бути також торичними. Одноденні лінзи для корекції астигматизму повинні бути зі спеціальним стабілізатором, щоб лінза не переверталася на оці. Якщо принципу стабілізації повіка не буде, то чіткий зір стає неможливим. Такі лінзи завжди робляться під замовлення. Існує безліч варіантів корекції, і зберігати їх в салоні оптики – недоцільно.

Якщо ви вже носили одноденні лінзи, то можете повторно їх замовити на нашому сайті в розділі «Контактні лінзи». Для тих, хто тільки вибирає підходящий варіант, пропонуємо взяти участь в акції «Мої перші контактні лінзи Acuvue». Акція діє у всіх салонах «Дом оптики».

У салоні «Дом оптики» в Дніпрі акція «Мої перші контактні лінзи Acuvue» діє також на постійній основі. Взяти участь у ній запрошуємо всіх бажаючих. Чекаємо вас за адресом в м. Дніпро: пр.Яворницького, 46 (вхід зі сторони проспекта). Запишіться на прийом до лікаря-офтальмолога в розділі «Запис до лікаря» і отримаєте пару одноденних лінз акувью в подарунок.

Одноденні лінзи також найкращий варіант для дітей. Тому Приходьте з малюком, прийом проводять дитячі лікарі-офтальмологи.

Мережа «Дом оптики» також розташована в Києві, Харкові та Черкасах. Адреси та телефони можна уточнити у вкладці «Салони» або зателефонувавши за телефоном (067) 977-60-59. Чекаємо вас!

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені