baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Сонцезахисні окуляри з дзеркальними лінзами

post

Для когось сонцезахисні окуляри - це стиль життя або жз асіб захисту очей від шкідливого ультрафіолету, а для багатьох - це модний аксесуар, на який, які в одязі, також існують тренди.  Мода на дзеркальні сонцезахисні окуляри повертається знову і знову.  Особливо актуально дзеркальне покриття в цьому сезоні.

Своєю появою дзеркальні сонцезахисні окуляри зобов'язані американській компанії Bausch & Lomb, яка в 1930 році в якості захисту людських очей від сліпучих сонячних променів висунула пропозицію наносити на лінзи сонцезахисних окулярів подрібнені металеві частинки.  Перші такі окуляри були призначені виключно для американських льотчиків, а не для масового виробництва.

Для звичайного споживача перші сонцезахисні окуляри з дзеркальними лінзами були випущені компанією Ray-Ban і дуже швидко знайшли своїх шанувальників серед зірок шоу-бізнесу та спортсменів.  Особливо вплинув на успіх дзеркальних сонцезахисних окулярів-авіаторів Дуглас Макартур - американський воєначальник, володар вищого звання - генерал армії, фельдмаршал філіппінської армії, кавалер багатьох орденів і медалей.  Фотографи часто друкували його фото в «авіаторах» в пресі.  Завдяки субкультурі хіпі, наступний виток популярності «дзеркалок» був в 60х роках.  А ось вже в 90-их впритул зайнялися вдосконаленням таких моделей.  Сьогодні модні сонцезахисні окуляри з дзеркальними лінзами є практично у всіх колекціях.  Особливо в колекціях аксесуарів модних будинків - Dior, MarcJacobs і багатьох інших.  Колір дзеркального покриття може бути різноманітним - жовтим, синім, зеленим, рожевим.  Різноманітністю відрізняються і форми таких сонцезахисних окулярів.  Але, не дивлячись ні на що, найпопулярнішою формою «дзеркалок» залишаються авіатори.

Як же виготовляється це дзеркальне покриття?  На зовнішню сторону лінз наносять дуже невеликий шар металевих частинок (титану, оксиду цирконію або кристалів срібла), які створюють ефект дзеркала.  Самі ж лінзи можуть бути виготовлені зі скла або пластику.  На даний момент більшість лінз (більше 80%) сонцезахисних окулярів зроблені саме з пластика.

Головна перевага дзеркальних лінз полягає в тому, що вони не здатні вбирати теплову енергію.  А це означає, що такі лінзи не повинні нагріватися навіть при самій сильній спеці.  Такі окуляри відображають відблиски, джерелом яких може служити вода, сніг, мокрий асфальт.  Саме тому дзеркальні окуляри гаряче улюблені автомобілістами і спортсменами.

Що ж стосується недоліків дзеркальних сонцезахисних окулярів, то самий явний з них - це висока схильність до пошкоджень.  Дзеркальне покриття лінз дуже легко подряпати.  Особливо, якщо мова йде про одношарове дзеркальне покриття.  Тому ставитися до таких окулярів потрібно дуже дбайливо - дотримуватися всіх правил експлуатації окуярів (не класти склом вниз на поверхню, не витирати окуляри краєм одягу), протирати лінзи тільки спеціальною серветкою, дбайливо зберігати окуляри у футлярі, попередньо накривши лінзи серветкою.

Купити дзеркальні сонцезахисні окуляри в Харкові, Києві, Черкасах та Дніпріне проблема.  У салонах «Дім оптики» продавець-консультант допоможе підібрати модель дзеркальних сонцезахисних окулярів відповідну Вам не тільки за формою обличчя, а й за стилем життя.  У цьому сезоні рекомендуємо звернути свою увагу на стильні дзеркальні сонцезахисні окуляри колекцій Baldinini, Moschino, LoveMoschino, Jaguar, Dior, MarcJacobs, Ray-Ban, Opposit, CEO-V.  Купити якісні дзеркальні окуляри за оптимальною ціною можливо віддавши перевагу моделям з колекцій демократичних марок EnniMarco і MarioRossi.  Серед модних форм - котяче око, круглі окуляри і, звичайно, авіатор.

Чекаємо Вас в салонах «Дім оптики» за стильною новинкою!

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені