baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Ступені затемнення сонцезахисних лінз

post

Ступені затемнення сонцезахисних лінз — згідно з європейськими стандартами, за ступенем захисту від світла сонцезахисні окуляри діляться на п'ять груп:

Окуляри 0-ї групи пропускають 80-100% світла (не затемненні або злегка затемнені лінзи) – захищають від сонця, що пробивається крізь хмари в похмуру погоду.
1 група – пропускають 43-80% світла, призначені для неактивного сонця.
2 Група – пропускають 18-43% світла, підійдуть для сонячної погоди.
3 група – пропускають 8-18% світла – для активного літнього сонця.
4 група – пропускають 3-8% світла (дуже темні лінзи) – призначені для відпочинку на морському або гірськолижному курорті, де сонячні промені відбиваються від водної або сніжної поверхні. Через високий ступінь затемнення категорично не рекомендуються водіям – їм краще використовувати сонцезахисні окуляри другої або третьої групи.

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені