baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Стильні дитячі окуляри

post

Діти досить рано виявляють бажання самостійно одягатися і створювати свій гардероб. Дитина чітко розуміє, що їй подобається, а що носити вона не стане. Батькам варто заохочувати прагнення малюка самостійно формувати свій образ, але направляти в потрібному напрямку. Дитяча мода схожа на дорослу і в більшості випадків стильні дитячі окуляри - це копія дорослих.

Стильні дитячі окуляри для зору дійсно зовні схожі на дорослі. Однак, існують нюанси, які виробник бере до уваги при виготовленні. Наприклад, дитяче перенісся досить гладке і широке, тому носоупори окуляр повинні це враховувати. Медична оправа має сидіти на обличчі щільно, але при цьому не здавлювати скроні і не залишати глибоких відбитків на носі. Завушник дитячих окуляр повинен бути коротше дорослого і добре фіксуватися на вусі.

Звичайно, батькам хочеться, щоб дитячі окуляри були модними, але куди важливіше, щоб окуляри правильно виконували свою функцію - корегували зір. Окуляр оправи повинен добре закривати око дитини, а зіниця розташовуватися трохи вище геометричного центра окуляра. Не варто забувати, що малюк не повинен підглядати поверх окулярів, тому круглі форми - ідеальний варіант.

Існують виробники оптики, які виготовляють свій продукт тільки для дітей. Завушники таких оправ можуть бути прикрашені актуальними для дитини малюнками: діснеївськими героями, машинками, казковими квітами і багатьом іншим. Такі окуляри будуть не тільки стильно виглядати на дитині, вони дадуть їй радість і задоволення. Виробники Swing і Ben.X виготовляють якісні оправи і сонцезахисні окуляри, які сподобаються малюкові своїм яскравим дизайном, а батькам демократичною ціною.

Всесвітньо відомий бренд Ray-Ban випускає стильні дитячі окуляри для зору. Оправи цієї марки виконані з якісних, гіпоалергенних матеріалів. Незрівнянним плюсом є і те, що в дорослій колекції можна знайти схожу модель і створити з малюком стильний фемілі лук.

У мережі «Дом оптики» з особливою увагою ставляться до вибору асортименту для наших маленьких клієнтів. Дитячі оправи і сонцезахисні окуляри тільки від офіційних і перевірених постачальників. У кожному місті приймає дитячий лікар-офтальмолог. Записати малюка на прийом можна відразу на сайті в розділі «Запис до лікаря». Лікар проведе обстеження, підбере підходящий спосіб корекції зору, або дасть рекомендації по збереженню здоров'я дитячих очей.

Чекаємо вас в салонах «Дом оптики» в Києві, Харкові, Дніпрі та Черкасах. До зустрічі!

«Дом оптики» - давайте дружити домами!

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені