baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Тренди на окуляри 2021

post

Щороку цінителі оптики цікавляться одним і тим же питанням – які окуляри в тренді в цьому році. Шукати відповіді можна на модних подіумах, розглядаючи нові колекції окулярів в магазинах або образи зірок в стрічці соціальних мереж. Ми позбавили вас від зайвого клопоту і склали список актуальних моделей, спираючись на щорічний «Трендбук. Sun. 2021 »від Ochki.net.

Форми:

 • Геометрія, і ще раз геометрія! В цьому році просто «бум» на багатокутники, квадрати і навіть на трикутники. Величезні квадратні окуляри або вузькі прямокутні – як ніколи актуальні цього літа. Головне – щоб вони досить закривали очі від попадання ультрафіолету. В останній раз такою популярністю різноманітні геометричні форми окулярів користувалися в 90-х, і ось вони знову з нами.

 • Окуляри маски. Величезні, що приховують більшу частину обличчя – саме такі окуляри масочного типу зараз в тренді. Чи то так пандемія вплинула на дизайнерів, то чи якісь інші події, але цього літа наші очі будуть під максимальним захистом.

 • Круглі окуляри. Цю форму варто відзначити окремо, тому що її популярність не згасає вже багато років. Круглі окуляри 2021 відрізняються від своїх торішніх попередників, тим, що дизайнери експериментували з фактурами, принтами і декором.

Колір:

 • Сірий. І всі відтінки сірого. Це одні з двох кольорів, заявлених інститутом Pantone, як найактуальніший. Також він відмінно поєднується з іншими, більш яскравими кольорами. Тому експериментувати і фантазувати є з чим.

 • Напівпрозорі кольори. Ніжні кольори напівпрозорого пластика – що може бути більш підходяще під літній образ.Окуляри кольору солодкої карамелі або запашної фіалки просто необхідні модницям в цьому сезоні.

 • Синій. Цей колір з легкістю замінив лідера – чорний. Глибокий і насичений синій колір залишається популярним з минулого року як одязі, так і в аксесуарах.

Стиль:

 • Оверсайз. Окуляри оверсайз – відмінний спосіб відчути себе зіркою, що ховається від папараці. Об'ємні, великі окуляри відмінно захистять очі і область навколо очей від згубного впливу УФ-випромінювання, а також підкреслять бездоганний стиль свого власника.

 • Космонавти і лицарі. Цей тренд не передбачає вихід у світ в скафандрі або обладунках, але металеві заклепки і шипи, ланцюги, бронзові та срібні вставки на окулярах будуть дуже до речі.

 • Романтика. Цього літа квітковий принт актуальний не тільки на сукнях, а на окулярах. Окуляри, прикрашені квітами, візерунками, зображеннями птахів і метеликів – найкраще придбання для романтичної натури в цьому сезоні.

Запрошуємо вас в салони «Дом оптики», розташовані в Києві, Дніпрі , Харкові та Черкасах! Наші консультанти допоможуть вибрати модні новинки, які підійдуть саме вам! Вибирайте і замовляйте сонцезахисні окуляри на сайті, діє доставка по всій Україні.

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені