baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Важлива роль контактних лінз у сучасному житті

post

У сучасному світі здивувати когось носінням контактних лінз – неможливо. Вони давно стали невід'ємним способом корекції зору. Контактні лінзи можуть носити як діти, так і люди старше 40-50 років. Звичайно, особливою популярністю вони користуються у молоді. Згідно зі статистикою, більше 45% носіїв контактних лінз – люди віком до 30 років, з яких більше 50% – жінки.

Контактні лінзи мають ряд переваг, завдяки яким вони відіграють важливу роль в сучасному житті:

  • Контактні лінзи не обмежують поле зору.

В окулярах чіткий зір можливий тільки в межах рамки окулярів. У контактних лінзах є можливість бачити так, як зі 100% зором і в будь-якому напрямку.

  • Контактні лінзи непомітні на обличчі.

Дізнавшись про проблеми із зором, багато хто не хоче носити окуляри, тому що не можуть підібрати оправу, яка сподобається. Або відчувають себе в окулярах не впевнено, або навіть соромляться їх носити. Контактні лінзи вирішують ці проблеми: ніхто не дізнається, що ви бачите нечітко.

  • Контактні лінзи не спадають під час занять спортом.

Погодьтеся, займатися спортом в окулярах і вести активний спосіб життя – незручно. Контактні лінзи не випадуть з очей при різких рухах, не запітніють при перепаді температур, не зламаються і не подряпаються. Також їх можна надіти під шолом або захисні окуляри.

  • Контактні лінзи мають естетичний вигляд при корекції зору високими діоптріями.

Якщо вище перераховані переваги контактних лінз, не дали вагому відповідь – навіщо потрібні контактні лінзи, то цей плюс для багатьох найважливіший. Особливо цінують контактну корекцію люди з високими рефракціями. Уявіть окуляри з -10 або + 10 діоптрій. Вони змінять розмір очей, матимуть вагу і не особливо естетичний вигляд. Контактні лінзи легко вирішать ці незручності. Вони легко коригують зір в +20 / -20 дпрт, при цьому, не видаючи оточуючим справжній зір власника.

  • Контактні лінзи можуть змінити колір очей.

Декоративні лінзи можуть бути як з корекцією зору, так і з нулевими діоптріями – для 100% зору. Сучасний кольорові лінзи можна підібрати для темних і світлих очей. Так, власники карих очей можуть легко стати блакитноокими. Для любителів експериментувати з зовнішністю декоративні лінзи відіграють важливу роль в сучасному житті.

Купити контактні лінзи для корекції зору або кольорові можна в будь-якому салоні «Дім оптики» або відразу на сайті. Цілий рік в мережі діють всілякі акційні пропозиції для носіїв лінз. На постійній основі для тих, хто не користувався лінзами, діє акція – «Перша пара контактних лінз Acuvue – безкоштовно».

Оцініть комфорт і зручність контактних лінз разом з «Дім оптики», і вони стануть важливою частиною вашого життя.

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені