baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Вінтажні сонцезахисні окуляри

post

Старовинні речі мають особливу магію і несуть в собі історію власника.  Їх називають вінтажними.  Вінтажною може вважатися тільки оригінальна річ, створена більше 20 років тому.  Якщо бабуся приберегла для вас сонцезахисні окуляри, в яких красувалася в молодості, не відмовляйтеся.  Можливо, зовсім скоро вони будуть на піку популярності, і ви станете володарем вінтажної оптики.

У цій статті піде мова про сонцезахисні окуляри у вінтажному стилі, тому що  вінтажні окуляри в салонах «Дом оптики» не представлені.  Все просто - ми віддаємо перевагу високотехнологічним і сучасним матеріалам товару.  А ось стилі окулярів пропонуємо різноманітні.

В асортименті «Дом оптики» є колекції у вінтажному і ретро стилі.  Завзяті модники знають, що ці стилі об'єднує лише те, що вони відображають модні тенденції минулого.  На цьому їх схожість закінчується.  Якщо раніше ви не вникали в це питання, ми все розповімо.

Вінтажний стиль увійшов в моду в кінці 90-х.  років.  Він ближче до класики - вишуканий і шляхетний.  Гамма кольорів в окулярах - це спокійні кольори і пастельні відтінки.  Яскраві кольори також зустрічаються, але вони приглушені, немов припорошені пилом.  Декорують такі окуляри ліпленням, неконтрастними смугами або витонченими візерунками.  Наприклад, модель сонцезахисних окулярів Hally & SonHS 532S 05 поєднує в собі всю м'якість вінтажного стилю.  А окуляри італійського брендуBolon 6035В92, в прозорому пластику і небесно-синьою лінзою, додадуть легкість вашому образу.

Ретро стиль - це вже більш яскраві кольори і виразні форми.  Цей стиль отримав популярність в 50-х роках минулого століття, і став викликом сірості і буденності.  Яскраві кольори і геометричні форми окулярів  - це все ретро.  А улюблені багатьма «cateyes» зроблять образ грайливим і жіночним.  У салонах «Дом оптики» представлена ​​ціла колекція оправ і сонцезахисних окулярів в стилі ретро - AndyWolf.  А стильні круглі ItaliaIndependent 0510.078.000 ідеально доповнять образ будь-якого модника.

Консультанти салонів «Дом оптики» допоможуть підібрати окуляри у будь-якому стилі і під будь-який образ.  Якщо сьогодні у вас романтичний настрій і ви плануєте прогулятися берегом річки з парасолькою на плечі, ми чекаємо вас за сонцезахисними окулярами у вінтажному стилі.

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені