baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Шкода ультрафіолету і сонцезахисні окуляри

post

Для багатьох з нас сонцезахисні окуляри є одним з головних стильних аксесуарів, що гармонійно доповнюють створений образ.  Однак мало хто замислюється над тим, що одним з призначень даного виду окулярів є, як не складно здогадатися з їх назви, саме захист очей людини від шкідливого впливу сонця.  Одними з найбільш важливих показників, що характеризують моделі окулярів з точки зору їх захисних функцій, є поляризація і здатність протистояти негативному впливу ультрафіолетових променів.

Всім відомо, що головним джерелом ультрафіолетового випромінювання є Сонце.  Лише невелика частина УФ-випромінювання, яке виходить від Сонця, в результаті досягає поверхні Землі, проте його цілком достатньо, щоб надати цілком відчутний шкідливий вплив не тільки на людський організм, і на навколишнє середовище в цілому.

У чому ж полягає шкода ультрафіолету?  Вченими доведено, що УФ-випромінювання призводить до пошкоджень на молекулярному і тканинному рівнях.  Оскільки проникнення ультрафіолетових променів обмежується виключно поверхневими тканинами, то головний ризик ушкоджень доводиться, звичайно ж, на очі і шкіру людини.  Більш того, важливо розуміти, що пошкодження можуть виникати не відразу, а проявлятися тільки через певний період часу, все залежить від інтенсивності опромінення і від сумарної його дози. Сонячне випромінювання може провокувати різного роду шкідливі ефекти для очей.  Наприклад, інтенсивне УФ-випромінювання може викликати опік рогівки, а хронічний вплив ультрафіолету на очі може стати однією з причин розвитку серйозних патологій (катаракта, птеригій і ін.).  Саме тому необхідно здійснювати підбір сонцезахисних окулярів в спеціалізованому салоні оптики.  Здійснюючи підбір сонцезахисних окулярів, консультант допоможе вам перевірити вподобану вам модель на захист від УФ-променів, щоб ви були абсолютно впевнені, що платите не просто за стильний дизайн окулярів, але і за надійний захист для ваших очей.

Всі сонцезахисні окуляри у салонах «Дом оптики» захищають очі від ультрафіолету на 100%.  Протягом багатьох років ми продаємо тільки оригінальні брендові сонцезахисні окуляри, якість яких відповідає всім вимогам Європейської Директиви (РЄ), необхідним стандартам, гарантовано постачальниками і виробниками.

За більш детальною інформацією щодо асортименту сонцезахисних моделей, а також для отримання корисних рекомендацій щодо вибору, звертайтеся до консультантів "Дом оптики".  Визначившись із вподобаною вами моделлю, ви також можете оформити онлайн-замовлення на нашому сайті.

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені