baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Вибір окулярів

post

Правильний підбір окулярів включає в себе основні складові: якість, дизайн і зручність. Кожен з даних параметрів в залежності від ситуації може бути більш-менш пріоритетним, але в цілому при виборі моделі окулярів більшість покупців орієнтуються саме на дані показники.

В першу чергу варто відзначити, що підбір тієї чи іншої моделі безпосередньо залежить від виду, до якого вона відноситься. Окуляри поділяються на безліч підвидів в залежності від призначення, проте їх всі можна віднести до трьох категорій:

  • Окуляри для корекції зору.

  • Декоративні окуляри (в тому числі і сонцезахисні).

  • Моделі для професійної діяльності (зокрема, захисні зразки).

Таким чином, для кожного з цих типів існують певні особливості щодо вибору моделі.

В цілому підбір форми окулярів здійснюється відповідно до типу обличчя, відтінку шкіри і стилю в одязі, якій віддає перевагу клієнт.

Обираючи моделі для профдіяльності в першу чергу необхідно враховувати захисні функції конкретного зразка, його можливості і відповідність необхідним вимогам щодо стандартів якості.

Підбір окулярів для зору повинен здійснюватися виключно з фахівцем. В даному випадку слід враховувати особливості рецепта лікаря, антропометричні дані кожного конкретного клієнта, а також особливості вставки лінзи в оправу того дизайну, який максимально підходить клієнту.

У разі, якщо вибирається декоративна модель, тоді найчастіше проводиться підбір окулярів за формою обличчя. Існує п'ять основних типів обличчя, які розрізняються за формою: трапецієподібні, овальні, прямокутні, круглі і трикутні форми. Професійні консультанти знають про основні принципи гармонійної відповідності форми обличчя і конкретної моделі окулярів. Наприклад, відомо, що для людей з круглою формою обличчя більше підходять оправи з прямими лініями, ніж округлої або маленької форми. Тому підбір окулярів по обличчю краще робити, консультуючись з фахівцем.

Підбір окулярів в «Дім оптики»

У салонах «Дім оптики», розташованих в Харкові, Києві, Дніпрі та Черкасах, ви можете скористатися послугами кваліфікованих фахівців, які можуть не тільки надати корисні рекомендації, а й провести повноцінне обстеження якості зору, використовуючи сучасне обладнання.

Перевагами компанії «Дім оптики» є:

  • Якісні рекомендації лікарів і консультантів. Більш того, в деяких випадках вартість консультацій значно знижується, якщо клієнт здійснює покупку засобу для корекції зору в «Дім оптики». Наприклад, здійснюючи підбір оправи для окулярів, консультанти оптичного салону орієнтуються як на рекомендації лікаря, так і на побажання клієнта щодо дизайну моделі окулярів.

  • Широкий асортимент декоративних товарів і пристроїв для поліпшення зору в онлайн-каталозі «Дім оптики».

  • Високі вимоги до якості товарів. На всі зразки з каталогу «Дім оптики» надається гарантія, яка підтверджує високий рівень якості товарів від авторитетних брендів.

  • Гнучка цінова політика компанії дозволяє встановлювати вартість товарів і послуг в межах доступності для широкого кола клієнтів «Дім оптики».

  • Інтернет-магазин дозволяє швидко і якісно замовити необхідні товари і в найкоротші терміни отримати товар на руки за допомогою послуг доставки по території України.

Якщо ви прийняли рішення замовити окуляри в «Дім оптики», то консультанти магазину допоможуть вам здійснити підбір окулярів безкоштовно.

У «Дім оптики» є все для якісного сприйняття навколишнього світу.

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені