baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Японські лінзи Hoya в «Дом оптики»

post

Скажи мені, хто твій друг, і я скажу, хто ти» – напевно, кожен знає цю приказку. Її сенс в тому, що про якості людини говорять не тільки його вчинки, принципи, характер, а й те, кого він вибирає в друзі. З гордістю хочемо представити ще одного свого друга в світі оптичних лінз – компанію HOYA – найбільшого лідера в сфері інформаційних технологій, турботи про зір і в створенні медичних приладів.

Вже 77 років, з 1941 року, японська компанія HOYA працює над тим, щоб зробити життя людей, які носять окуляри, комфортним і простим. У компанії величезну увагу приділяють якості оптичних лінз. Кожна лінза проходить суворі етапи перевірки: відповідності оптичних характеристик лінз стандартам якості, відповідність дизайну лінз рецептом, відповідність лінз зоровим потребам носія окулярів. Компанія HOYA зробила багато відкриттів у світі оптики. Наприклад, в 1963 році вона першою успішно нанесла просвітлюючі покриття на скляну лінзу, що знизило стомлюваність очей і дало додатковий комфорт при носінні окулярів. Ноуа і далі продовжує робити відкриття в світі оптичних лінз.

У портфелі лінз HOYA знаходяться всі існуючі дизайни лінз, які відповідають сучасним потребам людини. Це можуть бути, як звичайні однофакальні лінзи для однієї відстані, так і прогресивні лінзи для різних відстаней. Оптичні лінзи Hoya постійно вдосконалюються, в лінзах використовуються нові технології, які враховують спосіб життя людини і покращують його.

Покриття на оптичних лінзах Hoya заслуговують особливої уваги. Багатошарові і багатофункціональні покриття захищають лінзи від подряпин, роблять їх більш прозорими і полегшують догляд. Не залежно від того відноситься покриття до економ класу або до класу люкс, HOYA дає гарантію на те, що покриття не облізе і не розтріскається.

Компанія HOYA подбала і про тих, хто багато працює з смартфонами, планшетами, ноутбуками, лампами штучного випромінювання, LED і Lcdмоніторами і отримує надлишок синього світла. Його надлишок негативно впливає на очі, він викликає напругу і перевтому очей. Наслідком може стати роздратування і почервоніння очей, а також безсоння. Для полегшення роботи з гаджетами HOYA створила покриття BlueControl. Оптичні лінзи з таким покриттям мають чудові характеристики: вони зменшують потік синьо-фіолетового світла, але роблять це розумно. Захисна лінза пропускає синє світло на довжині хвилі вище 460 нм (необхідний для організму) і блокують промені на хвилі 380-455 нм (пошкоджує синє світло).

Говорити про наших партнерів і друзів можемо нескінченно. Для салонів «Дом оптики» головне – це комфорт очей наших клієнтів, тому ми вибираємо тільки кращі продукти сучасної оптичної індустрії. Ми співпрацюємо з такими гігантами світу оптики, як Carl ZEISS і HOYA. Вибір залишається тільки за нашими клієнтами, ми з чистою совістю може радити оптичні лінзи кожного з них.

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені